Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Arc 1800 > Eden
EdenHotel Eden, is een recent hotel met een prachtige ligging boven in Arc 1800. Het werd, samen met Residence Edenarc, tegen een heuvel gebouwd, vlak bij de pistes. Dankzij de talrijke inbegrepen faciliteiten beleef je hier een zorgeloze sneeuwvakantie. Na een lekker dagje skiën, gelijk door de wellness van de Residence in. Of ga met de gratis skibus naar het autovrije centrum van Arc 1800 met tal van winkels, restaurants en bars. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1764

Frankrijk > Arc 1800 > Edenarc
EdenarcEdenarc is een residence met een prachtige ligging boven in Arc 1800, tegen een heuvel gebouwd. Dankzij de talrijke inbegrepen faciliteiten beleef je hier een zorgeloze vakantie. Na een lekker dagje wandelen, gelijk door de wellness in. Voor iedereen die nog niet uit gesport is, zijn er ook fitnessapparaten aanwezig. Kook \'s avonds een lekkere maaltijd in het appartement en geniet van de uitzichten. Of ga naar het autovrije centrum van Arc 1800 met tal van restaurants, bars en winkels. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1392

Frankrijk > Arc 1800 > Le Golf
Le GolfHet schitterende, in hout opgetrokken hotel Le Golf geniet een uitstekende ligging in de wijk Le Village du Charvet met zicht op de Mont-Blanc. De kamers hebben een flatscreen-tv, een kluisje en uiteraard gratis WiFi. De standaard kamers liggen op het noorden en de superior kamers op het zuiden. Je kunt tegen betaling gebruikmaken van een spa met een whirlpool, een stoombad en een binnenbad ter ontspanning. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1207