Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Arc 1800 > Eden
EdenHotel Eden, is een modern hotel met een prachtige ligging boven in Arc 1800. Het werd, samen met Residence Edenarc, tegen een heuvel gebouwd, vlak bij de pistes. Dankzij de talrijke inbegrepen faciliteiten beleef je hier een zorgeloze sneeuwvakantie. Na een lekker dagje skiën, gelijk de wellness van de Residence in. Of ga met de gratis skibus naar het autovrije centrum van Arc 1800 met tal van winkels, restaurants en bars. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 553

Frankrijk > Arc 1800 > Edenarc
EdenarcEdenarc is een residence met een prachtige ligging boven in Arc 1800, tegen een heuvel gebouwd. Dankzij de talrijke inbegrepen faciliteiten beleef je hier een zorgeloze vakantie. Na een lekker dagje wandelen, gelijk door de wellness in. Voor iedereen die nog niet uit gesport is, zijn er ook fitnessapparaten aanwezig. Kook \'s avonds een lekkere maaltijd in het appartement en geniet van de uitzichten. Of ga naar het autovrije centrum van Arc 1800 met tal van restaurants, bars en winkels. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 264

Frankrijk > Arc 1800 > Mercure les Arcs
Mercure les ArcsMercure les Arcs is gelegen in hartje Arc 1800, in de Charmettogerwijk. Aan de voet van de skipistes en na maar 50 meter is er al de eerste skilift. Het hele hotel is gerenoveerd en alle kamers hebben een balkon. Vanaf het terras is er ook uitzicht op de Tarentaisevallei. Het overdekte zwembad en de bar met centrale open haard maken de knusse sfeer compleet. Zo kan iedereen in dit familiehotel op z\'n eigen manier genieten van de ideale wintersport. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1000