Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Ajaccio > Wandelvakantie Frankrijk - Corsica
Wandelvakantie Frankrijk - CorsicaMet toppen die tot ver boven de 2000 meter reiken en hellingen die steil aflopen tot aan de grillige kust, verdient Corsica de bijnaam \'een berg in de zee\' ten volle. Ook voor de wandelaar die liever geen rugzak draagt en hotels verkiest boven berghutten, ligt deze prachtige bestemming binnen handbereik. Van de toppen van het hooggebergte in het binnenland dalen we af naar de diepblauwe zee aan de golf van Porto. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1590

Frankrijk > Castellane > Camping Domaine du Verdon
Camping Domaine du VerdonPrima camping, gelegen in een prachtige omgeving en volop faciliteiten voor jong en oud. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 184

Frankrijk > Champs Romain > Camping Château Le Verdoyer
Camping Château Le VerdoyerGezellige camping gelegen op het landgoed van een eeuwenoud kasteel. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 174

Frankrijk > Dag > Groepsrondreis Frankrijk - Corsica Go-26
Groepsrondreis Frankrijk - Corsica Go-26Samen met leeftijdsgenoten reis je door Corsica. Deze jongerenreis laat je in 15 dagen het mooiste van dit Franse eiland zien. Gedurende de reis heb je veel individuele vrijheid en in overleg met de reisleider kun je met de groep of zelf je eigen programma aan activiteiten samenstellen. Corsica, ook wel het \'eiland van de schoonheid\' genoemd zorgt voor voldoening na het beklimmen van de toppen van de GR20, voor afrenaline tijdens de Via Ferrata en voor verfrissing tijdens een spetterende canyoningtocht. Relaxen doen we op de gezellige terrasjes in de warme zuiderse zon. Met de rugzak, al fietsend en zelfs liftend gaan we Corsica verkennen, maken we kennis met de locals en dompelen we ons helemaal onder in de eilandcultuur. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1330

Frankrijk > Daglan > Camping Le Moulin de Paulhiac
Camping Le Moulin de PaulhiacEen camping om heerlijk tot rust te komen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 184

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Bourgondië
Fietsvakantie Frankrijk - BourgondiëBourgondië? Smullen! Ontspannen genieten van het goede leven, heerlijk eten, fantastische wijn. Je fietst over rustige, redelijk vlakke weggetjes. Goed bewegwijzerde, autovrije VoiesVertes (groene paden) leiden je over glooiende heuvels langs wijngaarden van de befaamde bourgognewijnen. En dat alles op net 800 km van Utrecht. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 729

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Bourgondië (families, alle leeftijden)
Fietsvakantie Frankrijk - Bourgondië (families, alle leeftijden)Bourgondië? Smullen! Ontspannen genieten van het goede leven, heerlijk eten, fantastische wijn. En er is ook heel veel te beleven voor de kinderen! Je fietst over rustige, redelijk vlakke weggetjes. Goed bewegwijzerde, autovrije VoiesVertes (groene paden) leiden je over glooiende heuvels langs wijngaarden van de befaamde bourgognewijnen. En dat alles op net 800 km van Utrecht. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 699

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Haut-Jura
Fietsvakantie Frankrijk - Haut-JuraDe Haut-Jura is een typisch overgangsgebied tussen het heuvelland van Noord Frankrijk en de hoge Alpen. In deze fraaie en uitdagende reis wordt dan ook best wat geklommen. Je rijdt door het gebied van de Ain met zijn vele stuwmeren en je bekijkt het Meer van Geneve vanuit de hoge heuvels of vanaf de lager gelegen oever.. De hele reis fiets je in of net buiten het Parc Naturel Regional de Haut-Jura. Natuur alom en veelal stille weggetjes die je van de ene naar de andere camping leiden. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 729

Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk - Vallei van de Lot (families, alle leeftijden)
Fietsvakantie Frankrijk - Vallei van de Lot (families, alle leeftijden)Je zoekt een vriendelijke en rustige fietsomgeving? Dan is het glooiende landschap van de Quercy Blanc en de vallei van de Lot een uitstekende keuze. Zachtwitte kalkplateaus, schaduwrijke bossen, knalgele zonnebloemen, uitgestrekte wijngaarden en slaperige dorpjes bepalen het ritme. De Lot stroomt lui voorbij. Levendige stadjes met gezellige terrasjes maken je vakantie compleet. Plezier voor jong en oud, onderweg en op de campings! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 699

Frankrijk > Fréjus > Camping Flower Le Fréjus
Camping Flower Le FréjusEen gezellige familiecamping in de Provence. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 178

Frankrijk > Parijs > Aparthotel Citadines Les Halles
Aparthotel Citadines Les HallesEen gastvrij Aparthotel met de perfecte locatie in het 1e Arrondissement van Parijs! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 289

Frankrijk > Parijs > Appartementen Citadines Montmartre
Appartementen Citadines MontmartreCitadines Montmartre is een recent gerenoveerd appartementencomplex, vlakbij het Place de Clichy. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 247

Frankrijk > Parijs > Appartementen Citadines Place d'Italie
Appartementen Citadines Place d'ItalieUitstekend appartementencomplex met comfortabele appartementen en een prima ligging aan de Place d\'Italie. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 240

Frankrijk > Parijs > Citadines Saint Germain des Pres
Citadines Saint Germain des PresVerzorgd aparthotel met een toplocatie in hartje Parijs! U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 337

Frankrijk > Parijs > Hotel Albe Bastille
Hotel Albe BastilleGemoedelijk charmehotel met comfortabele kamers nabij Place de la Bastille en Le Marais. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 246

volgende pagina >>