Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Eigen > Fietsvakantie Frankrijk (kampeer) - Haut-Jura
Fietsvakantie Frankrijk (kampeer) - Haut-JuraDe Haut-Jura is een typisch overgangsgebied tussen het heuvelland van Noord Frankrijk en de hoge Alpen. In deze fraaie en uitdagende reis wordt dan ook best wat geklommen. Je rijdt door het gebied van de Ain met zijn vele stuwmeren en je bekijkt het Meer van Geneve vanuit de hoge heuvels of vanaf de lager gelegen oever. De hele reis fiets je in of net buiten het Parc Naturel Regional de Haut-Jura. Natuur alom en veelal stille weggetjes die je van de ene naar de andere camping leiden. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 825

Frankrijk > Parijs > Hotel Appia La Fayette
Hotel Appia La FayetteSfeervol hotel met prima kamers, op loopafstand van Gare du Nord. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 243

Frankrijk > Parijs > Hotel Léonard de Vinci
Hotel Léonard de VinciLeuk stadshotel met prima ligging in een rustige straat nabij Place de la République. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 224

Frankrijk > Startpunt > Fietsvakantie De groene weg naar de Middellandse Zee (kampeer)
Fietsvakantie De groene weg naar de Middellandse Zee (kampeer)Een klassieker. In drie weken fiets je vanuit Nederland door de Eifel, de Vogezen, de Jura en de Provence naar de Middellandse Zee. Nergens steile wegen, nooit heuvels boven de 600 meter en zelden meer dan 80 kilometer per dag. Volop gelegenheid dus om van de omgeving te genieten. Wat een afwisseling! Van de bosrijke Eiffel naar het lege Noord-Franse platteland, van de welvarende Jura naar de zonovergoten Provence. En elke dag weer andere lekkernijen, van stevige döppekooche in Trier tot romige comté in Poligny en een welverdiende pastis in Arles. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1365

Frankrijk > Startpunt > Fietsvakantie Frankrijk - Bourgondië en Morvan families
Fietsvakantie Frankrijk - Bourgondië en Morvan familiesBourgondië? Smullen! Ontspannen genieten van het goede leven, heerlijk eten, fantastische wijn. Beaune, Meursault, Pouilly⦠En er is ook heel veel te beleven voor de kinderen! Je fietst over rustige, redelijk vlakke weggetjes. Goed bewegwijzerde, autovrije VoiesVertes (groene paden) leiden je over glooiende heuvels langs wijngaarden van de befaamde bourgognewijnen. Je fietst langs het Canal de Bourgogne naar de Morvan, waar mooie stuwmeren voor waterplezier zorgen. En dat alles op nog geen 800 km van Utrecht. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 870