Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Egypte > Soma Bay > Egypte, Rode Zee, Soma Bay
Egypte, Rode Zee, Soma BayTijdens de \'Sundowner\' op het strand kun je er niet om heen: Club Soma Bay bevindt zich aan de mooiste baai van de Rode Zee. Even terug naar de ochtend, na een heerlijk uitgebreid ontbijt, de... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 670

Egypte > Soma Bay > Egypte, Rode Zee, Soma Bay
Egypte, Rode Zee, Soma Bay
  • Direct aan het zandstrand en met huisrif
  • Aquapark met 5 glijbanen
  • Uitgebreide all inclusive formule

De architectuur is geďnspireerd door de tempel van... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.

vertrek op diverse datumsv.a.€ 615

Egypte > Soma Bay > Egypte, Rode Zee, Soma Bay
Egypte, Rode Zee, Soma Bay
  • Direct gelegen aan het privézandstrand
  • Heerlijk dineren in 4 ŕ-la-carterestaurants
  • Veel sport- en ontspanningsmogelijkheden

Voor een... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.

vertrek op diverse datumsv.a.€ 468

Egypte > Soma Bay > ROBINSON Club Soma Bay
ROBINSON Club Soma BayTijdens de \'Sundowner\' op het strand kun je er niet om heen: Club Soma Bay bevindt zich aan de mooiste baai van de Rode Zee. Even terug naar de ochtend, na een heerlijk uitgebreid ontbijt, de duik- of snorkelspullen ophalen om de onderwaterwereld te verkennen. Het huisrif biedt een kleurrijk geheel aan exotische dieren. Ook boven water biedt de club voldoende uitdaging en ontspanning. Een 18 holes golfbaan ligt tussen de woestijn en de zee. De WellFit Spa is geheel in Egyptische stijl gebouwd en in de panoramasauna staar je naar het gouden strand en de azuurblauwe zee. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1007

Egypte > Soma Bay > SUNEOCLUB Soma Beach
SUNEOCLUB Soma BeachVoor vrienden en gezinnen is SUNEOCLUB Soma Beach dé verzamelplaats. Je kunt genieten van alle gezelligheid die dit hotel te bieden heeft. De Karnak-tempel was een voorbeeld voor de stijl waarin het resort is gebouwd. Neem een plons in het zwembad. Of sta binnen enkele seconde op het 800 meter lange zandstrand. Ontdek de onderwaterwereld of ga windsurfen. De dag sluit je goed af met lokale gerechten, zoals humus met pitabrood en tagine als hoofdgerecht, of kies voor wereldse klassiekers. Keuzes maken is niet nodig in dit all inclusive hotel. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 774