Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Egypte > Soma Bay > Egypte, Rode Zee, Soma Bay
Egypte, Rode Zee, Soma Bay
  • Direct gelegen aan het privézandstrand
  • Heerlijk dineren in 4 à-la-carterestaurants
  • Veel sport- en ontspanningsmogelijkheden

Voor een... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.

vertrek op diverse datumsv.a.€ 562

Egypte > Soma Bay > Egypte, Rode Zee, Soma Bay
Egypte, Rode Zee, Soma BayTijdens de \'Sundowner\' op het strand kun je er niet om heen: Club Soma Bay bevindt zich aan de mooiste baai van de Rode Zee. Even terug naar de ochtend, na een heerlijk uitgebreid ontbijt, de... U reist met Op vakantie vanaf Eindhoven.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 740

Egypte > Soma Bay > ROBINSON Club Soma Bay
ROBINSON Club Soma BayTijdens de \'Sundowner\' op het strand kun je er niet om heen: Club Soma Bay bevindt zich aan de mooiste baai van de Rode Zee. Even terug naar de ochtend, na een heerlijk uitgebreid ontbijt, de duik- of snorkelspullen ophalen om de onderwaterwereld te verkennen. Het huisrif biedt een kleurrijk geheel aan exotische dieren. Ook boven water biedt de club voldoende uitdaging en ontspanning. Een 18 holes golfbaan ligt tussen de woestijn en de zee. De WellFit Spa is geheel in Egyptische stijl gebouwd en in de panoramasauna staar je naar het gouden strand en de azuurblauwe zee. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1326

Egypte > Soma Bay > SUNEOCLUB Soma Beach
SUNEOCLUB Soma BeachVoor vrienden en gezinnen is SUNEOCLUB Soma Beach dé verzamelplaats. Gezelligheid is waar het hier om draait. Voor de architectuur is gespiekt bij de oude Egyptische bouwmeesters: de Karnak-tempel van Luxor stond model voor dit resort. Met een 800 meter prachtig strand voor de deur heb je dus al het goeds van Egypte binnen handbereik. Haal een cocktail, het is immers All Inclusive, neem een duik in het zwembad of durf je het aan om te gaan windsurfen? En sluit je dag af met lokale gerechten of wereldse klassiekers. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 557