Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Egypte > Sharks Bay > Baron Palms Resort
Baron Palms ResortDe kleuren van het rif en zijn bewoners zijn spectaculair. Je komt omhoog uit het glasheldere zeewater en wandelt terug naar het Baron Palms Resort. Jouw heerlijk luxe hotel in Shark\'s Bay met de All Inclusive service waar Egypte sterk in is. De vriendelijke medewerkers komen zelfs aan het zwembad naar je toe om te checken of je nog iets wilt drinken. Ontspanning gegarandeerd. Dat er geen kinderen rondstuiteren, helpt natuurlijk. De minimumleeftijd is 16 jaar. Ben je na een flinke dosis kalmte toe aan iets anders, dan lokt het uitgaanscentrum van Na\'ama Bay. Ga lekker los op de dansvloer van de Pacha Club of de Little Buddha Bar. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 717

Egypte > Sharks Bay > Baron Resort
Baron ResortAls je ultieme luxe, perfecte service van de hoogste kwaliteit wilt, kies dan voor deze vakantie. Dit is het beste van het beste. Even een moment van puur genieten de zon die op komt en de gouden gloed voor de kust van Tiran Island. Terwijl de rest van het gezin nog in diepe slaap is vol van de indrukken van de dag ervoor ben je al bezig met vandaag. Voor het eerst kennismaken met de wereld van het duiken. Je hebt er al zoveel over gehoord en snorkelend al heel veel moois gezien maar nu wil je meer. De kinderen gaan ondertussen met de Kidsclub spelletjes op het strand doen. Wat zal iedereen veel te vertellen hebben tijdens de lunch. Nu nog even dat moment voor jezelf. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 678

Egypte > Sharks Bay > Coral Sea Imperial Sharm
Coral Sea Imperial SharmOf je nu met het hele gezin op vakantie gaat of alleen met je geliefde, Coral Sea Imperial Sharm heeft alles wat je nodig hebt. Kom tot rust in een Adults only gedeelte, zwem met de kinderen in n van de zwembaden of maak een ritje op een banana boat op de Rode Zee. Bovendien ligt er een geweldig rif voor de deur. Snorkel op, flippers aan en deze onderwaterwereld ontdekken. En wat is lekkerder dan na een dag vol indrukken te genieten van een diner in een van de restaurants. Maak een keuze uit het uitgebreide buffet of kies voor een la carte specialiteitenrestaurant. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 805

Egypte > Sharks Bay > Xperience Seabreeze
Xperience SeabreezeKleinschalig met een grote service! Dat is Xperience Seabreeze. Relax onder een parasol aan een van de zwembaden of op het strand. Een drankje bij de hand en straks naar een van de poolbars voor de lunch. Voor morgen staat een dagje duiken op het programma, maar vandaag nog even helemaal niets, alleen maar wegdromen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 524