Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Egypte > Sahl Hasheesh > Baron Palace
Baron PalaceDe bedenker van dit berluxe hotel heeft zich laten inspireren door de droompaleizen van Arabische sultans. Het Baron Palace in Sahl Hasheesh is dan ook het nummer n verwenhotel van Egypte. Je kamer is altijd riant. Maar met een junior suite heb je extra veel ruimte en een aparte slaapkamer. Of kies voor zo\'n fenomenale Suite Swim Up. Direct aan het zwembad en met exclusieve toegang tot de club lounge. Daar geniet je in alle rust van vers fruit, een scala aan snacks en een mooie cocktail. Waarna je je opmaakt voor een culinaire avond in een van de zeven toprestaurants. Ze koken hier werkelijk de sterren van de hemel. Eet smakelijk! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 793

Egypte > Sahl Hasheesh > Citadel Azur Resort
Citadel Azur ResortWord wakker met het geluid van de golven. Wrijf je ogen nog maar eens uit. Ben je echt in Egypte? De hele sfeer van Citadel Azur doet denken aan Zuid Frankrijk. Maar dan trek je de flippers aan, zet de snorkel op en bij de eerste blik onder water weet je het zeker; dit palet aan kleuren dat rond je benen zwemt kan alleen in de Rode Zee zijn. Adembenemend! Als je genoeg vissen hebt gezien, is het tijd voor een middagje wellness. Pure ontspanning waarbij je even aan niets hoeft te denken. Sluit de dag af met een heerlijk diner in een van de specialiteitenrestaurants. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 579

Egypte > Sahl Hasheesh > Premier Le Reve
Premier Le ReveSamen op stap en lekker culinair genieten in Premier Le Reve. Hier kom je alleen volwassenen tegen, dus je kunt in alle rust genieten en een top vakantie beleven. Het zal je aan niets ontbreken. Service staat hoog in het vaandel. Als dan toch voor alles wordt gezorgd kun je alle tijd aan elkaar besteden. Probeer eens een duo massage in de spa of reserveer een romantische cabana op het strand. Tijd voor twee! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 727