Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Ecuador > Quito > Familiereis Ecuador
Familiereis EcuadorTijdens deze familiereis in Ecuador kom je Indianenmarkten, besneeuwde vulkanen, koloniale steden en tropische regenwouden tegen. Een familievakantie naar Ecuador is telkens anders! Men noemt het niet voor niets Latijns-Amerika in één land. Je overnacht bij Indianenfamilies thuis, maar ook in het tropische regenwoud van het Amazonegebied en in de bergen. De laatste dagen verblijf je aan het strand van Ecuador, bij Puerto Lopez. Voor de kust van Ecuador ligt het eiland Isla de la Plata, waar je met een beetje geluk bultrugwalvissen kunt zien. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3199

Ecuador > Quito > Groepsrondreis Ecuador met optioneel Galapagos
Groepsrondreis Ecuador met optioneel GalapagosTijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist in 25 dagen langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. Je kunt er voor kiezen om de reis af te sluiten met een bezoek aan de Galápagos eilanden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten, de koloniale steden en de overblijfselen van de Incacultuur allemaal even boeiend en is het dierenleven op de Galápagos eilanden uitbundig. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 2799

Ecuador > Quito > Groepsrondreis Ecuador/Galápagos Hoogtepunten
Groepsrondreis Ecuador/Galápagos HoogtepuntenTijdens deze avontuurlijke rondreis door Ecuador & Galápagos ontdek je dit prachtige en veelzijdige land! Je reist langs besneeuwde bergen, regenwoud en vulkanen. De reis wordt spectaculair afgesloten met een 5-daags bezoek aan de Galápagos eilanden. Binnen een dag rijden we van de hoogvlakte van de Andes naar het tropische Amazonegebied. Daarnaast zijn de Indianenmarkten en de overblijfselen van de Incacultuur zeer boeiend en is het dierenleven op de Galápagos eilanden uitbundig. Ecuador heeft \'t allemaal: regenwouden, koloniale steden, thermale baden en ruige bergen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3599