Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Canada > Whistler > Aava Whistler Hotel
Aava Whistler HotelDe goede ligging maakt van het Aava hotel een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de sneeuw. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 913

Canada > Whistler > Aspens on Blackcomb
Aspens on BlackcombEen ruim opgezet ski in/ski out appartementencomplex met ruim ingerichte appartementen en vele faciliteiten voor uw winterportavonturen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1070

Canada > Whistler > Blackcomb Springs Suites
Blackcomb Springs SuitesEen sfeervol en prima ski in/ski out appartementencomplex met moderne en ruim ingerichte appartementen en goede faciliteiten voor uw wintersportvakantie. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 974

Canada > Whistler > Crystal Lodge
Crystal LodgeGeniet van de prima service en faciliteiten die dit in het hart van Whistler Village gelegen hotel biedt. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 864

Canada > Whistler > Delta Whistler Village Suites
Delta Whistler Village SuitesPrima complex, gevestigd in het centrum van Whistler Village North, omringd door de trendy winkels en het bruisende nachtleven. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 982

Canada > Whistler > Fairmont Chateau Whistler
Fairmont Chateau WhistlerEen indrukwekkend en sfeervol ski-in/ski-out resort, in kasteelstijl gebouwd en omringd door een prachtig groene omgeving. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1210