Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Canada > Whistler > Aava Whistler Hotel
Aava Whistler HotelDe goede ligging maakt van het Aava hotel een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie in de sneeuw. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1002

Canada > Whistler > Aspens on Blackcomb
Aspens on BlackcombEen ruim opgezet ski in/ski out appartementencomplex met ruim ingerichte appartementen en vele faciliteiten voor uw winterportavonturen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1240

Canada > Whistler > Blackcomb Springs Suites
Blackcomb Springs SuitesEen sfeervol en prima ski in/ski out appartementencomplex met moderne en ruim ingerichte appartementen en goede faciliteiten voor uw wintersportvakantie. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1224

Canada > Whistler > Crystal Lodge
Crystal LodgeGeniet van de prima service en faciliteiten die dit in het hart van Whistler Village gelegen hotel biedt. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1032

Canada > Whistler > Delta Hotels by Marriott Whistler Village Suites
Delta Hotels by Marriott Whistler Village SuitesPrima complex, gevestigd in het centrum van Whistler Village North, omringd door de trendy winkels en het bruisende nachtleven. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1148

Canada > Whistler > Fairmont Chateau Whistler
Fairmont Chateau WhistlerEen indrukwekkend en sfeervol ski-in/ski-out resort, in kasteelstijl gebouwd en omringd door een prachtig groene omgeving. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1732