Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Canada > Vancouver > Familiereis Canada West - Kampeer/hotel reis
Familiereis Canada West - Kampeer/hotel reisTijdens deze familiereis Canada ben je op vakantie in het westen van het land. Je komt hier spectaculaire watervallen, kolkende rivieren, azuurblauwe meren, gletsjers en uitgestrekte naaldwouden tegen. Voor avontuurlijke families is deze kampeer-/hotelreis door het westen van Canada een echte aanrader. In de nationale parken van de ruige Rocky Mountains kun je wandelen, mountainbiken of een paardrijdtocht maken. En pas op voor beren op de weg! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 4239

Canada > Vancouver > Groepsrondreis Canada West - Kampeer/hotel reis
Groepsrondreis Canada West - Kampeer/hotel reisTijdens deze avontuurlijke rondreis door het westen van Canada kom je oog in oog te staan met spectaculaire watervallen, kolkende rivieren, azuurblauwe meren, gletsjers en uitgestrekte naaldwouden. In de ruige Rocky Mountains kun je uitgebreid wandelen en mountainbiken. Te voet of vanaf het zadel zie je de schoonheid van de gletsjermeren en het weidse berglandschap. En pas op voor beren op de weg. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 4579

Canada > Vancouver > Groepsrondreis Canada West Hoogtepunten - Hotelreis
Groepsrondreis Canada West Hoogtepunten - HotelreisTijdens deze complete rondreis door het westen van Canada maak je kennis met al het moois dat de provincies British Columbia en Alberta te bieden hebben. We reizen langs spectaculaire watervallen, kolkende rivieren, azuurblauwe meren, gletsjers en uitgestrekte naaldwouden. We bezoeken de steden Vancouver en Victoria en in de ruige Rocky Mountains genieten we van adembenemende uitzichten en wie weet zien we beren op de weg. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 4319