Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Canada > Richmond > Accent Inn Vancouver Airport
Accent Inn Vancouver AirportEen perfect hotel op een perfecte locatie, slechts 6 kilometers verwijderd van de internationale luchthaven van Vancouver. Het hotel biedt tevens een gratis luchthaven shuttle. In het IHOP-restaurant kunt je de dag beginnen met een ontbijtje om vervolgens de bezienswaardigheden en attracties in de binnenstad van Vancouver te bewonderen. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 865

Canada > Richmond > Hilton Airport
Hilton AirportModern airport hotel op ca. 5 minuten van de luchthaven. Twee grote winkelcentra en diverse restaurants liggen nabij en binnen een half uur bent u bij Vancouver\'s bezienswaardigheden als Stanley Park en Rogers Arena. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1178

Canada > Richmond > Pacific Gateway
Pacific GatewayHet hotel, omgeven door een mooie tuin, ligt aan de Fraser River en beschikt over een eigen haven. De luchthaven bevindt zich op circa 5 minuten afstand en binnen 20 minuten sta je midden in het centrum van Vancouver. De luchthaven bevindt zich op ongeveer 5 minuten rijden en het centrum van Vancouver op 20 minuten rijden. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1165

Canada > Richmond > Travelodge Airport
Travelodge AirportDit airport hotel ligt op circa 5 minuten van Vancouver International Airport. Dicht bij vind je winkels en toeristische bezienswaardigheden en binnen 20 minuten ben je in het centrum van de stad. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 889