Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Canada > Jasper > Fairmont Jasper Park Lodge
Fairmont Jasper Park LodgeBij uw wintersport reis naar Jasper vliegt u rechtstreeks met de KLM naar het bruisende Edmonton en uw winsterportuitrusting vliegt gratis met u mee! Edmonton is de festivalstad van Canada en ook \'s winters worden hier vele evenementen en activiteiten georganiseerd en kunt u wellicht ook een specta U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1364

Canada > Jasper > Fairmont Jasper Park Lodge
Fairmont Jasper Park LodgeEen prima en zeer elegante 1e klasse lodge middenin de Canadian Rockies. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1389

Canada > Jasper > Marmot Lodge
Marmot LodgeBij uw wintersport reis naar Jasper vliegt u rechtstreeks met de KLM naar het bruisende Edmonton en uw winsterportuitrusting vliegt gratis met u mee! Edmonton is de festivalstad van Canada en ook \'s winters worden hier vele evenementen en activiteiten georganiseerd en kunt u wellicht ook een specta U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1244

Canada > Jasper > Marmot Lodge
Marmot LodgeEen comfortable middenklasse accommodatie in lodge stijl gebouwd met een prima prijs/kwaliteit verhouding, omringd door naaldbomen in een rustige omgeving en met prachtig uitzicht op de bergen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1121

Canada > Jasper > Sawridge Inn and Conference Centre
Sawridge Inn and Conference CentreBij uw wintersport reis naar Jasper vliegt u rechtstreeks met de KLM naar het bruisende Edmonton en uw winsterportuitrusting vliegt gratis met u mee! Edmonton is de festivalstad van Canada en ook \'s winters worden hier vele evenementen en activiteiten georganiseerd en kunt u wellicht ook een specta U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1201

Canada > Jasper > Sawridge Inn and Conference Centre
Sawridge Inn and Conference CentreEen ruim opgezet, sfeervol 1e klasse hotel met alle faciliteiten voor een heerlijke wintersport vakantie en met een prachtig uitzicht op de bergen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1177

Canada > Jasper > The Crimson
The CrimsonBij uw wintersport reis naar Jasper vliegt u rechtstreeks met de KLM naar het bruisende Edmonton en uw winsterportuitrusting vliegt gratis met u mee! Edmonton is de festivalstad van Canada en ook \'s winters worden hier vele evenementen en activiteiten georganiseerd en kunt u wellicht ook een specta U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1265

Canada > Jasper > The Crimson
The CrimsonEen modern ruim opgezet middenklasse hotel met een ontspannen sfeer en prima persoonlijke service. The Crimson is genoemd naar de beroemde vuurrode zonsondergangen in Jasper National Park. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1142