Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Canada > Jasper > Fairmont Jasper Park Lodge
Fairmont Jasper Park LodgeEen prima en zeer elegante 1e klasse lodge middenin de Canadian Rockies. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1373

Canada > Jasper > Lobstick Lodge
Lobstick LodgeEen eenvoudige gezellige middenklasse accommodatie met een prima prijs/kwaliteit verhouding, omringd door naaldbomen in een rustige omgeving en met prachtig uitzicht op de bergen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 904

Canada > Jasper > Marmot Lodge
Marmot LodgeEen comfortable middenklasse accommodatie in lodge stijl gebouwd met een prima prijs/kwaliteit verhouding, omringd door naaldbomen in een rustige omgeving en met prachtig uitzicht op de bergen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 904

Canada > Jasper > Pyramid Lake Resort
Pyramid Lake ResortHet kleinschalige en sfeervolle Pyramid Lake Resort is het enige resort in Jasper met direct toegang tot het rustieke Pyramid Lake in Jasper National Park. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1182

Canada > Jasper > Sawridge Inn and Conference Centre
Sawridge Inn and Conference CentreEen ruim opgezet, sfeervol 1e klasse hotel met alle faciliteiten voor een heerlijke wintersport vakantie en met een prachtig uitzicht op de bergen. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1075

Canada > Jasper > The Crimson
The CrimsonEen modern ruim opgezet middenklasse hotel met een ontspannen sfeer en prima persoonlijke service. The Crimson is genoemd naar de beroemde vuurrode zonsondergangen in Jasper National Park. U reist met De Jong Intra.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 920