Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Canada > Edmonton > Campus Tower Suite
Campus Tower SuiteHet hotel ligt gelegen in het Garneau District. Er zijn in deze wijk vele culturele uitstapjes mogelijk, waaronder naar de Art Gallery of Alberta, Varscona Theater en Whyte Avenue. Of slenter lekker door de winkelstraatjes met gezellige restaurantjes. Voor dierenliefhebbers ligt Edmonton Valley Zoo op slechts 15 minuten rijden van het hotel. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1017

Canada > Edmonton > Coast Edmonton Plaza
Coast Edmonton PlazaVanuit dit hotel, gelegen in downtown Edmontson, ben je zo in de winkelstraat waar unieke winkeltjes en gezellige restaurants te vinden zijn. In dit hotel kun je prima terecht voor zaken, want het hotel beschikt over een zakencentrum. Bezoek ook eens het Fort Edmonton Park of de West Edmonton Mall. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1038

Canada > Edmonton > Days Inn Downtown
Days Inn DowntownGelegen in het hart van Edmonton bevindt zich dit hotel van de Days Inn keten. Het hotel staat vlak bij zowel toeristische attracties als het bedrijfsleven. Aan de westkant van de stad vind je grote gebouwen, galeries, winkeltjes en restaurants. Aan de oostkant van de stad bevindt zich het bedrijfsdistrict, het Greyhound busstation, China Town en het Churchill plein. In het hotel kun je gebruikmaken van het restaurant en de fitness faciliteiten. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 864

Canada > Edmonton > Delta Edmonton Centre
Delta Edmonton CentreDit hotel bevindt zich in het Edmonton City Centre shopping centrum. Daarom perfect centraal gelegen. In het zogeheten Cocoa\'s Restaurant & Lounge kun je genieten van een uitzicht op het winkelcentrum en van verschillende specialiteiten. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1213

Canada > Edmonton > Fairmont Macdonald
Fairmont MacdonaldFairmont Macdonald is een elegant en klassiek hotel met luxe voor elke gast. Daarnaast ligt het aan River Valley en met 45 minuten rijden vanaf het vliegveld is dit een uitstekende basis voor Edmonton. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1392