Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Bulgarije > Sozopol > Martinez
MartinezJe hoeft vanuit Hotel Martinez maar de gezellige boulevard over te steken en je staat op het strand bij Sozopol. Hier wissel je je dagen af aan het zwembad, het strand en het leuke stadscentrum. Hier dwaal je door smalle straatjes langs karakteristieke huizen en strijk je neer op een van die leuke terrassen. In shape blijf je toch wel als je je dagelijkse Bulgarian twist in de gratis fitness doet. Laat je in de stad onderdompelen in de romantische sferen met karakteristieke huizen en smalle straatjes. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 572

Bulgarije > Sozopol > Selena Beach
Selena BeachSelena Beach ligt in het rustige gedeelte van Sozopol en bijna direct aan één van de hipste stranden van Sozopol. Je zal hier snel gewend zijn, want Selena Beach is een kleinschalige, gemoedelijke accommodatie. Kies je voor een verblijf op basis van halfpension of volpension? Of misschien boek je logies/ontbijt omdat je het leuk vindt om \'s avonds in het authentieke Sozopol te eten. Voor een paar Bulgaarse Lev brengt een treintje je naar het centrum. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 511

Bulgarije > Sozopol > Villa List
Villa ListMet een fantastisch uitzicht op het historische centrum van Sozopol, is Villa List zeker een aanrader voor rustzoekers en cultuurliefhebbers. Dit kleinschalige complex ligt in het centrum en direct aan het zandstrand. Met je voeten door het water of via de gezellige straatjes loop je zo het historische centrum van Sozopol in. Heerlijke restaurantjes verwelkomen je met de traditionele Bulgaarse keuken en bieden allen een panoramisch uitzicht over de Zwarte Zee. Na een avond heerlijk te hebben gegeten is het slechts een klein stukje wandelen naar Villa List waar je de volgende dag vanaf het strandbedje weer een super uitzicht hebt op dit mooie plaatsje in Bulgarije. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 403