Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Bulgarije > Pomorie > Bulgarije, Zwarte Zeekust, Pomorie
Bulgarije, Zwarte Zeekust, PomorieLigging: Festa Pomorie in PomorieFesta Pomorie ligt direct aan het mooie strand van Pomorie. Het centrum van Pomorie is te vinden op ongeveer 2 kilometer. In de directe omgeving tref je gezellige... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 824

Bulgarije > Pomorie > Bulgarije, Zwarte Zeekust, Pomorie
Bulgarije, Zwarte Zeekust, PomorieLigging: Via Pontica Resort in PomorieVia Pontica ligt op ongeveer 150 meter van het openbare strand en het knusse centrum van Pomorie ligt op circa 2 km. Het levendige Sunny Beach ligt op... U reist met Op vakantie vanaf Maastricht.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 778

Bulgarije > Pomorie > Sunset Resort
Sunset ResortWauw! Dat is de reactie als je Sunset Resort ziet, direct wanneer de transferbus Pomorie binnen rijdt. Het overweldigende resort zal de komende nachten het vakantieadres zijn. Je appartement bevindt zich in een van de vijf gebouwen. Kies voor een appartement met zeezicht om een fantastisch uitzicht te hebben over de zwembaden en de Zwarte Zee. Het is puur genieten in Sunset Resort. Zwemmen in de grote zwembaden, zonnebaden op het strand of op een luchtbed dobberen in de Lazy River. Dit allemaal op basis van All Inclusive. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 669

Bulgarije > Pomorie > Via Pontica
Via PonticaIn een parkachtige omgeving, op het terrein van een wijnhuis, staat hotel Via Pontica. Deze winter wordt het hotel uitgebreid met een aantal prachtige, moderne kamers. Vanaf 2018 kunnen er dus nog meer mensen genieten van de heerlijke vakantiesfeer hier. De ligging is goed; het strand ligt op slechts 100 meter en... Natuurlijk is één wijnproeverij inbegrepen! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 552