Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Bonaire > Lac Bay > Red Palm Village
Red Palm VillageOp Bonaire leef je buiten en Red Palm Village is d plek om dit te doen. De Nederlandse eigenaren hebben een anders-dan-anders concept neergezet: de eerste glamping op Bonaire met stoere shutter lodges. Als je de kamerbrede shutters \'s ochtends openschuift, haal je buiten naar binnen. Iedere lodge heeft alle gemakken van thuis. Duurzaamheid staat hier hoog in het vaandel. Als gast merk je het verschil niet, het milieu des te meer. Wie eropuit wil trekken, pakt de huurauto. Een kronkelweg loodst je zo door het beschermde natuurgebied Lac Bay naar de stranden van Sorobon. Hier is het heerlijk surfen, snorkelen of chillen. En perfect voor de kids door het langzaam aflopende strand. Ook op je vakantieadres lonkt het zwembad. Hier is het leven bon. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 747

Bonaire > Lac Bay > Sorobon Appartementen Bonaire
Sorobon Appartementen BonaireErvaar de ongerepte natuur van Bonaire in combinatie met de beste uitzichten op de lagune. De Sorobon Appartementen liggen aan het unieke Lac Bay, te midden van rust en ruimte. Vanaf hier heb je uitzicht op de azuurblauwe zee en ondiepe baai. Het is een ideale uitvalsbasis voor families, het water in de gehele baai komt niet hoger dan je knien. Je kunt hier dan ook prima zwemmen en snorkelen. Houd je van wat meer actie: Lac Bay en Sorobon zijn wereldberoemd vanwege het windsurfen, door een constante en aangename oostenwind. Op het strand vind je surfschool Dunkerbeck Pro Center, waar je alle benodigde faciliteiten hebt voor zowel beginners als gevorderden. En wat zo fijn is: Bij Sorobon Appartementen is een gloednieuw zwembad. n ze zijn onderdeel van het Sorobon Beach & Wellness Resort, gelegen op anderhalve kilometer. Je mag daarom gebruik maken van alle faciliteiten van beide resorts, ideaal! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1080

Bonaire > Lac Bay > Sorobon Beach & Wellness Resort
Sorobon Beach & Wellness ResortWarm door ons aanbevolen: Sorobon Beach & Wellness Resort op Bonaire, te midden van rust en ruimte. En dat heeft alles te maken met het tropische plaatje waar je hier in terecht komt. Vanuit je eenvoudig ingerichte bungalow loop je z het strand op. Ze noemen dit ook wel het mooiste strand van het eiland. Geen wonder, met dit uitzicht over de azuurblauwe en ondiepe baai. Het unieke Lac Bay is perfect voor families, want het water komt nergens hoger dan je knien. Dat betekent blije kids, hier kun je namelijk vissen kijken met je voeten op de zeebodem. Ook actieliefhebbers komen hier aan hun trekken: Sorobon is een populaire stek onder windsurfers dankzij de constante oostenwind. Op het resort vind je surfschool Dunkerbeck Pro Center, waar je alle benodigde faciliteiten vindt voor zowel beginners als gevorderden. Hier ervaar je het ultieme vakantiegevoel! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1098

Bonaire > Lac Bay > Wanapa Lodge
Wanapa LodgeEen eitje tikken op de Sabal Palm veranda van Landhuis Wanapa, hoe fijn is dat! Aan de rand van Bonaires mangrovebossen pronkt dit gele resort. De gastvrouw verwelkomt je met open armen. Met het natuurreservaat van Lac Bay om haar heen is het hier een oase van rust. Vanuit hier spot je knalroze flamingo\'s. Plons in het verkoelende zwembad van 15 meter lang. Heerlijk dineren kan hier ook, want zo\'n twee keer per week is er een thema avond. Met een koel drankje in de hand is een praatje met de internationale buurman z gemaakt. Over de kolibries in de tuin, over de ruige mountainbiketocht van vandaag of over de dappere windsurfpoging bij Sorobon. En als je daarna je bed induikt, is de stilte om je heen oorverdovend. Wanapa Resort verwelkomt je met open poorten, bon bini op Bonaire! U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 728