Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Australie > AUSTRALI√ > Rondreis AustraliŽ/Nieuw-Zeeland
Rondreis AustraliŽ/Nieuw-ZeelandTijdens deze zeer complete en afwisselende rondreis reizen we door twee prachtige landen in OceaniŽ. Alle facetten komen aan bod. We bezoeken bekende steden in AustraliŽ, bewonderen the Great Ocean Road, de ruige Outback ťn het Noorder- en Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Ook maken we kennis met de bijzondere Aboriginal en Maori culturen. Steden, cultuur en natuur staan centraal tijdens deze rondreis. Op zoek naar het beste van deze twee indrukwekkende landen? Dan is deze reis zeker iets voor jou! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 5448

Australie > Naar > Wandelvakantie AustraliŽ - TasmaniŽ
Wandelvakantie AustraliŽ - TasmaniŽTen zuiden van het Australische vasteland ligt TasmaniŽ, een relatief compact eiland met een relaxte sfeer, waar je landschappen terugvindt die tot de meest indrukwekkende ter wereld behoren. \'Tassie\' has it all: dichte bossen en wildernis, beaches & bergmeren en een fauna & flora die tot de verbeelding spreken (om de Tasmaanse duivel niet te noemen). Wandelend verkennen we de enorme verscheidenheid van deze verre, maar zo unieke bestemming. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 5390

Australie > Sydney > Familiereis AustraliŽ Selfdrive
Familiereis AustraliŽ SelfdriveMet jullie eigen auto langs de oostkust van AustraliŽ ťn het prachtige Red Centre! Dat kan, tijdens deze selfdrive rondreis. Jullie rijden zelf dus jullie kunnen zelf bepalen waar je wil stoppen en wat je wil bezoeken. Hebben jullie zin om te wandelen? Dat kan! Er is een scala aan nationale parken en dat is niet alleen langs de oostkust, maar ook in centraal AustraliŽ. Gaan jullie liever chillen? Dat kan ook. De vele baaitjes aan de oostkust hebben tropisch witte stranden en helderblauw water. Heerlijk om bij weg te dromen. Tijdens deze rondreis hebben jullie genoeg kans op het spotten van dieren, zoals koala\'s, kangoeroes, dolfijnen en walvissen. In het Red Center ga je zelfs kamperen! U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 3998

Australie > Sydney > Rondreis AustraliŽ
Rondreis AustraliŽTijdens deze avontuurlijke rondreis door AustraliŽ breng je een bezoek aan de mooiste steden, ongerepte natuur, spectaculaire vergezichten ťn je maakt kennis met de bijzondere Aboriginal cultuur. Reizen door het onmetelijke AustraliŽ is gemakkelijk tijdens deze complete rondreis. Je reist van de Oostkust, via de Great Ocean Road, door de outback naar het tropische Noorden. Om de grotere afstanden te overbruggen maken we vier keer gebruik van een binnenlandse vlucht. De rondreis wordt begeleid door een Nederlandse reisbegeleider. De reisbegeleider zorgt ervoor dat je reis zo optimaal mogelijk verloopt. Naast dat zij eerste aanspreekpunt zijn, geven zij je graag tips over mogelijke excursies, mooie plekjes en leuke restaurants. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 4798