Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Antarctica > Santiago > Rondreis Antarctica
Rondreis AntarcticaHeb je Antarctica altijd al hoog op je lijstje staan, maar ben je bang dat de Drake Passage met zijn soms wilde zeeŽn je belemmert om optimaal te kunnen genieten van dit prachtige continent, maar wil je wel graag Antarctica ontdekken? Dan zijn de cruise and fly programma\'s wellicht een uitkomst. Je vermijdt dan 4 dagen per boot, en je bent na een korte vlucht van een uur of twee gelijk tussen de ijsbergen, fjorden, kraters en natuurlijk duizenden pinguÔns, robben en walvissen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 11998

Antarctica > Santiago > Rondreis Antarctica - Crossing the Circle
Rondreis Antarctica - Crossing the CircleTijdens deze reis ga je zuidelijker dan de meeste andere schepen, zelfs tot voorbij de Poolcirkel. Je brengt een aantal dagen in alle comfort door in een van \'s werelds laatste echte wildernissen. Per dag ga je (ijs en weder dienende) twee keer van boord voor een cruise per zodiac, een wandeling naar de top van een heuvel, of simpelweg om een paar uurtjes met de zwart-witte bewonertjes van dit continent door te brengen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 19698

Kaapverdie > SANTIAGO > Rondreis Kaapverdische Eilanden
Rondreis Kaapverdische EilandenTijdens deze avontuurlijke reis over de Kaapverdische eilanden leggen we een afwisselende route af. Mooie wandelingen, bijzondere accommodaties en een heerlijk ontspannen afsluiting aan het strand. We hebben gekozen voor de eilanden Santiago, Fogo, Sao Vicente en Santo Antao. Deze eilanden worden door velen beschreven als de mooiste van KaapverdiŽ. Elk eiland heeft zijn eigen charme en tijdens de wandelingen ontdek je hoe veelzijdig de natuur hier is. We lopen langs eucalyptusbomen, mangoplantages en kleine gehuchtjes. We maken gebruik van binnenlandse vluchten, de boot en privť busjes om ons te verplaatsen. Tijdens deze groepsreis door KaapverdiŽ overnachten we in comfortabele hotels, soms met zwembad, maar ook in kleine pensionnetjes gerund door lokale families. Op deze locaties zijn de sanitaire voorzieningen (zeer) eenvoudig. Dit is een zeer complete over de Kaapverdische Eilanden voor de avontuurlijke reiziger. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1798

Argentinie > Santiago > Rondreis PatagoniŽ en Paaseiland
Rondreis PatagoniŽ en PaaseilandTijdens deze avontuurlijke rondreis door PatagoniŽ en Paaseiland ontdek je het zuidelijke deel van ArgentiniŽ en Chili. Hier wandel je langs gletsjers, azuurblauwe meren, besneeuwde bergtoppen en de indrukwekkende rotspieken in het natuurpark Torres del Paine. Je bezoekt de meest zuidelijke stad ter wereld, Ushuaia. Op het vulkanische Paaseiland kun je met eigen ogen het mysterie van de Moai beelden aanschouwen. Hoe zijn de PolynesiŽrs erin geslaagd deze gigantische stenen hoofden over het eiland te verplaatsen? Een reis door het geÔsoleerde PatagoniŽ en Paaseiland geeft je het gevoel alleen op de wereld te zijn. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 5298