Zonvakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Albanie > Aankomst > Fietsvakantie AlbaniŽ (hotel)
Fietsvakantie AlbaniŽ (hotel)Het toerisme in AlbaniŽ is zich nog volop aan het ontwikkelen en daarom kun je hier ongestoord genieten van ontspannen tochten door de ongerepte natuur. Bewonder de Romeinse wegen langs uitgestrekte meren. Ontdek de kliffen aan de Ionische Zee. Verken het gebergte aan de grens met Griekenland. Laat je overweldigen door de uitzichten. Dwaal door sfeervolle steden en verken de mooie kerken, ruÔnes en kloosters. Geniet van onverwachte oases van rust. De vriendelijke en gastvrije bevolking, de heerlijke keuken en de kleinschalige accommodaties maken je vakantie compleet. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1699

Albanie > Tirana > Familiereis AlbaniŽ
Familiereis AlbaniŽTijdens de familiereis AlbaniŽ geniet je met het hele gezin van de ongerepte natuur, de vriendelijke mensen, het heerlijke eten en witte stranden. AlbaniŽ heeft het allemaal. Nog niet veel reisorganisaties bieden een familievakantie naar AlbaniŽ aan, zonde! AlbaniŽ is een fantastische bestemming voor een reis met de kinderen. Dit vakantieland heeft veel te bieden voor jong en oud. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1499

Albanie > Tirana > Groepsrondreis AlbaniŽ
Groepsrondreis AlbaniŽTijdens deze avontuurlijke rondreis door AlbaniŽ maken we prachtige wandelingen door de ongerepte natuur en maken we kennis met de rijke cultuur. We bezoeken kloosters, kerken en ruÔnes en verkennen sfeervolle steden. Slapen doen we in kleinschalige accommodaties waar we altijd gastvrij ontvangen worden. Veel smakelijke, lokale maaltijden zijn inbegrepen in de reissom. Rondreis AlbaniŽ: waar andere organisaties zich beperken tot alleen het Noorden of Zuiden van het land, gaan wij verder. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1449

Albanie > Tirana > Groepsrondreis AlbaniŽ Hoogtepunten
Groepsrondreis AlbaniŽ HoogtepuntenTijdens deze avontuurlijke rondreis door AlbaniŽ ontdek je het land van de gastvrije Albanezen. AlbaniŽ heeft een grote variatie aan natuurschoon. Van de witte stranden aan de Ionische Zee tot de groene valleien in het oosten en het helder blauwe water van The Blue Eye in het zuiden. Slenter door de schilderachtige centra van Gjirokaster en Berat. Ontdek het lokale leven op de Sotira Farm en de Uka boerderij en zwem een eindje weg in de azuurblauwe zee. We sluiten onze reis af in Tirana, een aangename stad die na het communistische tijdperk tot bloei is gekomen. U reist met Sawadee.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 1199