Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Mittersill > Kitz Juwel
Kitz Juwel

Op een mooie, rustige locatie in Hollersbach, op 5 kilometer van Mittersill, liggen de nieuwe appartementen Kitz Juwel. De skibus stopt op 500 meter afstand en de skilift (Panormabahn) vind je op 2 kilometer afstand.

Alle appartementen zijn in authentieke stijl ingericht en voorzien van een volledig ingerichte keuken, 2 fijne slaapkamers en een zonnig terras.

U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 399

Oostenrijk > Mittersill > Kitz Juwel Annex - App.
Kitz Juwel Annex - App.Op een mooie, rustige locatie in het dorpje Hollersbach, op 5 kilometer van Mittersill, liggen de nieuwe appartementen Kitz Juwel Annex.

De skibus stopt op 500 meter afstand en de skilift (Panormabahn) vind je op 2 kilometer afstand.  Alle appartementen zijn in authentieke Alpine stijl ingericht en voorzien van een volledig ingerichte keuken, 2 of 3 fijne slaapkamers en een zonnig terras. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 399

Oostenrijk > Mittersill > Sporthotel Kogler
Sporthotel KoglerAan de rand van het centrum van Mittersill, midden in het unieke National Park Hohe Tauern, vindt u het luxe Sporthotel Kogler. Het Sporthotel Kogler biedt een breed scala aan faciliteiten. Lekker zwemmen en van de glijbaan roetsjen of heerlijk tot rust komen in het wellnesscenter. Sportievelingen kunnen na een actieve dag op de piste nog een potje squash spelen of zich uitleven in de fitnessruimte! U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 635

Oostenrijk > Mittersill > Sporthotel Kogler
Sporthotel KoglerAan de rand van het centrum van Mittersill, midden in het unieke National Park Hohe Tauern, vind je het luxe Sporthotel Kogler. Het Sporthotel Kogler biedt een breed scala aan faciliteiten. Lekker zwemmen en van de glijbaan roetsjen of heerlijk tot rust komen in het wellnesscenter. Sportievelingen kunnen na een actieve dag op de piste nog een potje squash spelen of zich uitleven in de fitnessruimte! U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 639