Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Kirchdorf > Babymio
BabymioHotel Babymio is helemaal ingesteld op gezinnen met kleine kinderen: d.m.v. een schuifdeur afgezonderd slaapgedeelte voor het kind, aankleedkussen, commode, babyfoon, luieremmer, flessenwarmer, nachtlampje, babyspeelgoed, wipstoeltje. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 669

Oostenrijk > Kirchdorf > Gasthof Mitterjager
Gasthof Mitterjager

Hotel Mitterjager  is een gemoedelijk hotel met een heerlijke rustige ligging in het mooie Kirchdorf. Vanuit het hotel heeft u een panoramisch uitzicht op de Wilder Kaiser. De skibus, die u snel naar de liften van het skigebied Schneewinkl brengt, stopt naast het hotel.

U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 505

Oostenrijk > Kirchdorf > Gasthof Mitterjager
Gasthof Mitterjager

Hotel Mitterjager  is een gemoedelijk hotel met een heerlijke rustige ligging in het mooie Kirchdorf. Vanuit het hotel heb je een panoramisch uitzicht op de Wilder Kaiser. De skibus, die je snel naar de liften van het skigebied Schneewinkl brengt, stopt naast het hotel.

Hotel Mitterjager beschikt over een gezellig restaurant, waar je iedere dag kunt genieten van de lekkerste, traditionele Tiroolse gerechten.

U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 509

Oostenrijk > Kirchdorf > Gasthof Neuwirt
Gasthof NeuwirtGasthof Neuwirt is een sfeervol en comfortabel hotel in het centrum van het pittoreske dorp: Kirchdorf. De rustiek ingerichte kamers kijken uit op de bergen en zijn voorzien van een nette badkamer. In het sfeervolle restaurant van Gasthof Neuwirt kunt u elke avond genieten van Tiroolse en Oostenrijkse gerechten. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 575

Oostenrijk > Kirchdorf > Gasthof Neuwirt
Gasthof Neuwirt

Gasthof Neuwirt is een sfeervol en comfortabel hotel in het centrum van het pittoreske dorp: Kirchdorf. De rustiek ingerichte kamers kijken uit op de bergen en zijn voorzien van een nette badkamer. De skilift ligt op 700 meter afstand van het hotel.

Het restaurant van Gasthof Neuwirt beschikt over grote panoramische ramen en een tegelkachel. Hier kunt genieten van Tiroolse en Oostenrijkse gerechten. Dit restaurant legt de nadruk op het gebruik van uitsluitend lokale producten van hoge kwaliteit.

U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 554