Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Hopfgarten > Sporthotel Hohe Salve
Sporthotel Hohe SalveHet gloednieuwe Sportresort Hohe Salve ligt direct naast het dalstation van de Hohe Salve-kabelbaan en op slechts 150 meter van het sfeervolle centrum van Hopfgarten. Alle modern ingerichte kamers beschikken over een trendy badkamer en een eigen balkon met uitzicht op de omgeving. In de 1.400 m² grote spa kun je na een skidag heerlijk ontspannen. De Move & Relax ruimte biedt je naast een binnenzwembad en een sportbad ook nog een ruime fitnesszaal en diverse sauna\'s. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 265

Oostenrijk > Hopfgarten > Sporthotel Hohe Salve
Sporthotel Hohe Salve

Het gloednieuwe Sportresort Hohe Salve ligt direct naast het dalstation van de Hohe Salve-kabelbaan en op slechts 150 meter van het sfeervolle centrum van Hopfgarten. Alle modern ingerichte kamers beschikken over een trendy badkamer en een eigen balkon met uitzicht op de omgeving.

In de 1.400 m² grote spa kun je na een skidag heerlijk ontspannen. De Move & Relax ruimte biedt je naast een binnenzwembad en een sportbad ook nog een ruime fitnesszaal en diverse sauna\'s. Zin in een drankje? Duik dan de eigen après-ski bar in van Sporthotel Hohe Salve.

U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 269