Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Oostenrijk > Hopfgarten > Hotel Gastehof Leamwirt
Hotel Gastehof LeamwirtOp een rustige locatie, op 5 kilometer van Hopfgarten en de gondel ligt het comfortabele en fijne Hotel Leamwirt. Alle kamers zijn modern en in Tiroler stijl ingericht en beschikken over een balkon of terras met uitzicht op de prachtige omgeving. Hotel Leamwirt beschikt tevens over een sauna, een infraroodcabine en een aromasauna, waar je na een skidag lekker kunt relaxen. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 900

Oostenrijk > Hopfgarten > Hotel Gastehof Leamwirt
Hotel Gastehof Leamwirt

Op een rustige locatie, op 5 kilometer van Hopfgarten en de gondel ligt het comfortabele en fijne Hotel Leamwirt. Alle kamers zijn modern en in Tiroler stijl ingericht en beschikken over een balkon of terras met uitzicht op de prachtige omgeving.

In het sfeervolle restaurant wordt iedere avond een heerlijk 3-gangen diner geserveerd. Hotel Leamwirt beschikt tevens over een sauna, een infraroodcabine en een aromasauna, waar je na een skidag lekker kunt relaxen.

U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 904

Oostenrijk > Hopfgarten > Hotel-Pension Unterbräu
Hotel-Pension UnterbräuIn het centrum van Hopfgarten ligt het familiaire Pension Unterbräu. De skilift Hohe Salve ligt al op 400 meter, dus u zit lekker centraal. De kamers zijn netjes ingericht en in het gezellige restaurant kunt u dagelijks genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en \'s avonds een 3-gangen diner. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 635

Oostenrijk > Hopfgarten > Hotel-Pension Unterbräu
Hotel-Pension UnterbräuIn het centrum van Hopfgarten vind je het familiaire Pension Unterbräu. De skilift Hohe Salve ligt al op 400 meter, dus je zit hier lekker centraal. De kamers zijn netjes ingericht en in het gezellige restaurant kun je dagelijks genieten van een heerlijk ontbijtbuffet en \'s avonds een 3-gangen diner.

Zijn de spieren wat vermoeid van al dat skiën? Na een lange dag kun je tegen een kleine vergoeding uitrusten in de sauna of het solarium in het nabijgelegen Salvenaland wellnesscenter. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 639

Oostenrijk > Hopfgarten > Landhaus Michael
Landhaus MichaelOp een zeer centrale locatie, direct aan de piste in Hopfgarten vind je het knusse Landhaus Michael. Hier kun je \'s morgens snel je ski\'s onderbinden en op pad! Ook het centrum van Hopfgarten is niet ver, hier loop je in slechts 5 minuten naartoe. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 565

Oostenrijk > Hopfgarten > Landhaus Michael
Landhaus MichaelDirect aan de piste in Hopfgarten vind je Landhaus Michael. Hier hoef je \'s morgens dus slechts in je bindingen te stappen en je kunt op pad. Ook het knusse centrum is niet ver, hier loop je in 5 minuten naartoe.

De kamers zijn verzorgd ingericht en hebben allemaal een balkon of terras. Daar is het heerlijk van de zon en het uitzicht genieten na een dag uitleven op de piste. \'s Avond is een bezoekje aan het leuke centrum zeker de moeite waard. Schuif aan in een van de restaurants of sluit de dag goed af met een drankje in een gezellige bar. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 559