Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Valtournenche > Art Hotel Grandes Murailles
Art Hotel Grandes Murailles

Art Hotel Grandes Murailles is een authentiek hotel met een klassieke inrichting. De eigenaar Gabriele Maquignaz zorgde voor een warme en gezellige sfeer. De man is een waar kunstenaar en in allerlei ruimtes zie je oa schilderijen en andere kunstwerken van hem terug.

 Het hotel bevindt zich midden in het centrum en op slechts 50 meter van de skibushalte. Je verblijft in een knusse kamer met een traditionele inrichting. \'s Ochtends smul je van een rijk ontbijt, waardoor je vol energie van de actie op de piste kunt genieten. Na een inspannende dag op de piste warm je je spieren weer op in de fijne sauna. Heb je na het diner nog energie over? Neem dan nog een lekker drankje in de bar terwijl je terugkijkt op een prachtige dag.

U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 729

Italie > Valtournenche > Maison Le Cler - Logies & ontbijt
Maison Le Cler - Logies & ontbijtMaison le Cler is een authentieke en gezellige accommodatie met een rustieke inrichting. De skipiste bevindt zich op 3 kilometer van de accommodatie. Gelukkig stopt de skibus op slechts een paar passen lopen, zo sta je snel op de piste. Je verblijft in een comfortabele kamer waar je elke nacht zult genieten van een heerlijke nachtrust. \'s Morgens geniet je van een lekker ontbijt zodat je vol energie je ski\'s op stapt. Na een mooie dag in de frisse berglucht, kun je weer helemaal bijkomen in je fijne kamer. Trek het gezellige centrum van Valtournenche in en geniet van een heerlijke Italiaanse steenoven pizza of een lekkere pasta. Buon appetito! U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 539