Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Italie > Pinzolo > Bellavista
BellavistaBellavista wordt hoog gewaardeerd door onze gasten. Wat is er dan zo goed aan Bellavista? De kamers zijn schoon, het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij. Iedere ochtend staat er een rijk ontbijtbuffet klaar, als goede start van de dag. Daarna met de eigen shuttle service van het hotel naar de piste, dat is allemaal zeer goed geregeld. Terwijl jullie op de ski\'s staan, bereidt de kok een heerlijk en uitgebreid 3-gangendiner voor. Qua prijs-kwaliteitverhouding zit het hier wel goed. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 569

Italie > Pinzolo > Canada
CanadaNiet voor niets een geliefd hotel bij onze klanten. De ligging zo dicht bij de skilift en bij het centrum en de Italiaanse kwaliteit in het hotel maken dit hotel tot één van onze toppers in de Dolomieten. Na het skiën even ontspannen in het binnenbad met massagestroom of in de sauna, een weldaad voor je vermoeide lichaam. Een Italiaans diner en een glaasje wijn om je dag af te sluiten maken het plaatje compleet. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 412

Italie > Pinzolo > Olympic Palace
Olympic PalaceIn het centrum van Pinzolo en op slechts 500 meter van de skilift vind je hotel Olympic Palace. Geen typisch berghotel, maar een klassiek hotel met grandeur. Als een echt paleis. Na een dag op de piste kun je nog even ontspannen in de wellness, voor je aanschuift voor het avondeten. U reist met TUI.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 772