Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Vaujany > Chalet de Louise
Chalet de LouiseChalet de Louise is een charmant authentiek chalet in het centrum van Vaujany. De dichtstbijzijnde lift ligt al op 200 meter van het chalet, dus het duurt \'s ochtends nooit lang voordat je in je bindingen kunt stappen. In het chalet is ruimte voor 10 personen, dus ideaal voor een wintersport met de familie of vrienden. Zo zit je lekker bij elkaar, maar met 5 slaap- en badkamers heb je toch genoeg privacy. \'s Avonds kun je het zelf gezellig maken in het chalet of een bezoekje aan het centrum wagen voor een heerlijk Frans diner in een van de leuke restaurants. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 370

Frankrijk > Vaujany > Residence Odalys Le Crystal Blanc
Residence Odalys Le Crystal BlancIn Vaujany vind je de mooie Résidence Le Crystal Blanc. Deze luxe appartementen liggen midden in het gezellige centrum van Vaujany en de skilift vind je op slechts 500 meter afstand. Geniet hier van luxe, ruime en modern ingerichte appartementen met een heerlijk balkon of terras met uitzicht op de omgeving. Na het skiën kun je weer helemaal tot rust komen in het zwembad of de hamam! U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 300

Frankrijk > Vaujany > Résidence Odalys Le Dôme des Rousses
Résidence Odalys Le Dôme des RoussesRésidence Le Dôme des Rousses is een comfortabele résidence bovenin het traditionele en sfeervolle Vaujany. Achter de résidence vind je een paar kleine winkeltjes en de skilift vind je ook op loopafstand van de appartementen. Vanaf je balkon op het zuiden of zuidwesten heb je een grandioos uitzicht over de bergen. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 290