Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Termignon > Résidence Les Balcons de la Vanoise
Résidence Les Balcons de la VanoiseRésidence Les Balcons de la Vanoise biedt comfortabele appartement in een groot houten chalet, gelegen aan de voet van de pistes in Termignon. Ook de skilift en het centrum liggen op loopafstand, dus je zit hier lekker centraal. In dit knusse dorp vind je geen bruisende après-ski, maar wel een gezellig aanbod aan winkeltjes en restaurants. Wie op zoek is naar een rustige wintersportvakantie in een knus Frans bergdorp is hier aan het juiste adres! U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 210

Frankrijk > Termignon > Résidence Les Balcons de la Vanoise
Résidence Les Balcons de la VanoiseRésidence Les Balcons de la Vanoise biedt comfortabele appartement in een groot houten chalet, gelegen aan de voet van de pistes in Termignon. Ook de skilift en het centrum liggen op loopafstand, dus je zit hier lekker centraal. In dit knusse dorp vind je geen bruisende après-ski, maar wel een gezellig aanbod aan winkeltjes en restaurants. Wie op zoek is naar een rustige wintersportvakantie in een knus Frans bergdorp is hier aan het juiste adres! U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 214

Frankrijk > Termignon > Résidence Les Terasses de Termignon
Résidence Les Terasses de TermignonRésidence les Terrasses de Termignon bied je een heerlijk rustig verblijf, waar je toch alles binnen handbereik hebt. Vanuit jouw comfortabel ingerichte appartement heb je een schitterend uitzicht over de mooie pistes van Termignon. Wanneer je de deur van jouw appartement achter je dichttrekt, sta je bovendien direct bij de skilift. Deze lift brengt je in korte tijd naar het naastgelegen skigebied van Val Cenis. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 165

Frankrijk > Termignon > Résidence les Terrasses de Termignon
Résidence les Terrasses de TermignonDe vrij nieuwe Résidence les Terrasses de Termignon bied je een heerlijk rustig verblijf, waar je toch alles binnen handbereik hebt. Vanuit je comfortabel ingerichte appartement heb je een schitterend uitzicht over de mooie pistes van Termignon. Wanneer je de deur van je appartement achter je dichttrekt, sta je bovendien direct bij de skilift. Deze lift brengt je in korte tijd naar het naastgelegen skigebied van Val Cenis, waar je kan genieten van de mooie brede pistes die dit skigebied je te bieden heeft. Het gezellige oude centrum van Termignon vind je op enkele minuten loopafstand van het complex. Geniet hier \'s avonds van het binnenzwembad en de sauna om je dag goed af te sluiten. Deze leuke résidence is een uitstekend vakantieadres voor een heerlijke wintersportvakantie! U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 169