Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Risoul > Résidence Castor & Pollux
Résidence Castor & PolluxWil je actief genieten in de sneeuw combineren met ontspannen dobberen in het zwembad? Dat kan als je boekt voor Résidence Castor & Pollux. De appartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen en liggen op korte afstand van de piste en het centrum van Risoul. Allen zijn in 2017 gerenoveerd en voorzien van een nieuw likje verf, nieuwe vloeren en meubels. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 210

Frankrijk > Risoul > Résidence Deneb
Résidence DenebWil je genieten van een ontspannen vakantie in een verzorgde omgeving? Kies dan voor de nieuwe, 4-sterren résidence Deneb! De appartementen zijn met aandacht voor omgeving en het milieu gebouwd en liggen vlakbij de piste en het centrum van Risoul. De appartementen zijn allen comfortabel ingericht. Na een actieve dag op de piste kun je hier heerlijk genieten in het zwembad, sauna of jacuzzi. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 245

Frankrijk > Risoul > Résidence Deneb
Résidence DenebBij Résidence Deneb zit je op een top locatie in Risoul: op slechts 50 meter van de piste en met de skilift en het gezellige centrum om de hoek. De appartementen zijn modern en comfortabel ingericht voor een aangenaam verblijf. Na een actieve dag op de piste kun je weer heerlijk bijkomen in het zwembad, sauna of jacuzzi. Zo sta je de volgende dag weer fit bovenaan de piste. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 249

Frankrijk > Risoul > Résidence Les Mélèzes
Résidence Les MélèzesWanneer je op zoek bent naar een fijne week in de sneeuw zijn de appartementen en studio\'s van Résidence Les Mélèzes een uitstekende keuze. De inrichting is eenvoudig, maar dat wordt goed gemaakt door de prijs en de ligging. De résidence ligt namelijk direct aan de groene piste, vanwaar je gemakkelijk afdaalt naar de stoeltjeslift Cesier of kleine gondel Télépulse. Ook het gezellige centrum ligt op loopafstand. In het centrum kun je \'s avonds heerlijk bijkomen met een goed glas wijn en traditionele raclette in één van de pittoreske restaurants of barretjes, zoals L\'Assiette Gourmande Risoul. Als afsluiter kun je goed terecht bij de après-ski barren en degene die graag tot het uiterste gaan kunnen door naar de Yeti bar, die zich onder de residence bevindt. Daarnaast is ook de supermarkt en bakker hier te vinden. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 184

Frankrijk > Risoul > Résidence Les Mélèzes
Résidence Les MélèzesWanneer je op zoek bent naar een fijne week in de sneeuw zijn de appartementen en studio\'s van Résidence Les Mélèzes een uitstekende keuze. De inrichting is eenvoudig, maar dat wordt goed gemaakt door de prijs en de ligging. De résidence ligt namelijk direct aan de groene piste, vanwaar je gemakkelijk afdaalt naar de stoeltjeslift Cesier of kleine gondel Télépulse. Ook het gezellige centrum ligt op loopafstand.

In het centrum kun je \'s avonds heerlijk bijkomen met een goed glas wijn en traditionele raclette in één van de pittoreske restaurants of barretjes, zoals L\'Assiette Gourmande Risoul. Als afsluiter kun je goed terecht bij de après-ski barren en degene die graag tot het uiterste gaan kunnen door naar de Yeti bar, die zich onder de residence bevindt. Daarnaast is ook de supermarkt en bakker hier te vinden. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 189

Frankrijk > Risoul > Résidence Luxe Véga
Résidence Luxe VégaRésidence Luxe Véga heeft de piste op slechts 300 meter afstand en ook het centrum ligt op loopafstand. De appartementen zijn comfortabel ingericht en hebben allemaal een balkon, waar het heerlijk bijkomen is van een dag op de piste. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 200

Frankrijk > Risoul > Résidence Luxe Véga
Résidence Luxe VégaRésidence Luxe Véga is mooi gelegen tussen de naaldbomen in Risoul. Ook de ligging is gunstig; de piste ligt op slechts 300 meter en het centrum is ook op loopafstand. Zo zit je dus nooit ver bij de actie vandaan.

De appartementen zijn comfortabel ingericht en hebben allemaal een balkon, waar het heerlijk bijkomen is van een dag op de piste. Geniet met een drankje in de hand van de winterse zonnestralen en bedenk welke pistes je morgen wilt gaan ontdekken. \'s Avonds kun je gerust een wijntje bestellen in één van de restaurants in het centrum, want je kunt lopend terug naar je appartement. Het is tenslotte vakantie! U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 204

Frankrijk > Risoul > Résidences Castor & Pollux
Résidences Castor & PolluxRésidences Castor & Pollux is een groots opgezette résidence, op maar 100 meter van de piste in Risoul. De appartementen zijn verdeeld over 2 gebouwen, die allemaal op loopafstand van het gezellige centrum liggen. Zo sta je \'s ochtends dus zo op de ski\'s en \'s avonds ook zo tussen de après-ski.

De appartementen zijn netjes ingericht. Allen zijn in 2017 gerenoveerd en voorzien van een nieuw likje verf, nieuwe vloeren en meubels. Na een dag slalommen over de piste kun je het gezellig maken in je appartement of de gezelligheid van het centrum opzoeken. En dat is in Risoul zeker een aanrader; hier vind je vele leuke restaurantjes en bruisende après-ski. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 214