Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Puy St. Vincent > Chalets Odalys de Puy Saint Vincent
Chalets Odalys de Puy Saint VincentOp 300 meter van het centrum en de piste liggen Chalets Odalys de Puy Saint Vincent. De ruime appartementen in chalet stijl bieden je al het nodige voor een comfortabele wintersport. Vanaf je balkon of terras kun je genieten van het uitzicht over de besneeuwde omgeving. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 229

Frankrijk > Puy St. Vincent > Les Chalets de Vallouise
Les Chalets de VallouiseIn Les Chalets de Vallouise combineer je een traditionele wintersport met het comfort van nu. Met het hele gezin verblijf je in een knus en comfortabel houten Indigo chalet. In de woonkamer staat een houtkachel waar je kunt opwarmen en fijne momenten kunt beleven met de familie. Alles wat je nodig hebt gedurende jouw ideale vakantie vind je in het centrum van Puy Saint Vincent, op slechts 300 meter van Les Chalets de Vallouise. De piste begint na 5 kilometer. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 239

Frankrijk > Puy St. Vincent > Les Résidences de Puy 1600
Les Résidences de Puy 1600Alle appartementen van Les Résidences de Puy 1600 liggen aan de rand van het centrum en direct aan de piste. De appartementen liggen verspreid over het dorp, maar waar je ook verblijft, je bent nooit ver weg van de drukte. Het nationale park \'Les Ecrins\' ligt dichtbij, waar je prachtige wandelingen kunt maken. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 209