Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Puy St. Vincent > Les Résidences de Puy 1600
Les Résidences de Puy 1600Alle appartementen van Les Résidences de Puy 1600 liggen aan de rand van het centrum en direct aan de piste. De appartementen liggen verspreid over het dorp, maar waar je ook verblijft, je bent nooit ver weg van de drukte. Het nationale park \'Les Ecrins\' ligt dichtbij, waar je prachtige wandelingen kunt maken. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 209

Frankrijk > Puy St. Vincent > Résidence La Dame Blanche
Résidence La Dame BlancheDirect aan de piste ligt het familievriendelijke Résidence La Dame Blanche. De résidence ligt boven in het dorp en na een korte wandeling sta je in het hart van het dorp met enkele gezellige winkels en restaurants. Na een actieve dag is het tijd voor wat ontspanning. Dit kan in de sauna of het verwarmde buitenzwembad.  De appartementen zijn eenvoudig maar comfortabel ingericht. Vanaf je balkon of je terras kun je de laatste zonnestralen voelen, voordat je de avond afsluit met een lekker avondmaal in je appartement of het restaurant in de résidence (tegen bijbetaling). U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 284

Frankrijk > Puy St. Vincent > Résidence Les Gentianes - extra ingekocht
Résidence Les Gentianes - extra ingekochtRésidence Les Gentianes is een goed verblijf voor de fanatieke wintersporter. De piste vind je al na 100 meter, waardoor jij al je eerste afdaling kunt maken terwijl de rest zich nog aan het klaarmaken is. Ook het centrum is niet ver weg, na 800 meter vind je enkele leuke winkels en restaurants. De appartementen zijn eenvoudig maar zorgvuldig ingericht. Elk appartement heeft de beschikking tot een eigen skilocker. Andere extra faciliteiten waar de résidence over beschikt is een verwarmd zwembad, spelletjesruimte en de mogelijkheid om in je eigen appartement lekker te racletten met de hele groep. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 229