Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Les Saisies > Lagrange Prestige Le Village des Lapons
Lagrange Prestige Le Village des LaponsLe Village des Lapons ligt direct aan de piste en op loopafstand van het centrum van Les Saisies. Het zijn mooie, verzorgde appartementen met zwembad. Na een dag skiën kom je tot rust in de sauna of sluit de dag sportief af met een bezoekje aan de fitness. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 290

Frankrijk > Les Saisies > Lagrange Prestige Le Village des Lapons
Lagrange Prestige Le Village des LaponsLe Village des Lapons ligt direct aan de piste en op loopafstand van het centrum van Les Saisies. Zo ben jij dus nooit lang onderweg. De dag begin je optimaal met een vers ontbijt, wat je via de bestelservice bij de receptie kan aanvragen. De appartementen zijn mooi en verzorgd, waar je fijn thuis komt na een dag skiën over de verse tiefschnee. Nog energie over? Trek een baantje in het zwembad of sport dat zweet eruit in de fitness.

Kunnen jullie het niet eens worden over wat jullie willen eten? Bij de receptie kun je een fondueset of raclettegrill huren. Ook zijn er heerlijke restaurants in het dorp waar je onder het genot van een wijntje kunt genieten van de Franse specialiteiten. Na een dag skiën sluit je de dag volledig tot rust af in de sauna.
U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 294

Frankrijk > Les Saisies > Lagrange Prestige Les Chalets d'Emeraude
Lagrange Prestige Les Chalets d'EmeraudeLagrange Prestige Les Chalets d\'Emeraude is een mooie résidence in Les Saisies die beschikt over luxe appartementen met een rustige ligging. Na een dag op de ski\'s geniet je heerlijk in het verwarmde binnenzwembad of in de sauna van de résidence. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 295

Frankrijk > Les Saisies > Lagrange Prestige Les Chalets d'Emeraude
Lagrange Prestige Les Chalets d'EmeraudeLagrange Prestige Les Chalets d\'Emeraude is een mooie résidence in Les Saisies die beschikt over luxe appartementen met een rustige ligging. Wel zijn de piste en het centrum op korte loopafstand, zodat je de vertier altijd snel kunt opzoeken.

De appartementen zijn stijlvol en ruim ingericht. Plof neer op de zachte bedden om even op adem te komen na een actieve dag. Ultiem ontspannen doe je in het verwarmde binnenzwembad of in de sauna van de résidence. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 289

Frankrijk > Les Saisies > Résidence Club MMV Les Chalets des Cimes
Résidence Club MMV Les Chalets des CimesBoven in Les Saisies vind je Résidence Club MMV Les Chalets des Cimes. De résidence bestaat uit 6 gebouwen rondom een klein plein. De piste ligt voor de deur en ook het centrum en de supermarkt liggen niet ver weg. De ruime en elegante appartementen bieden plaats voor groepen t/m 10 personen. Na een dag op de piste sluit je de dag optimaal af met een bezoek aan het verwarmde zwembad of kies voor een bezoek aan de sauna of jacuzzi (1x gratis entree). De kinderen kunnen hun geluk niet op in de kidsclub en de tieners hebben hun eigen plek, de Squ@t (tienerclub enkel open gedurende Franse schoolvakanties). U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 305

Frankrijk > Les Saisies > Résidence Club MMV Les Chalets des Cimes
Résidence Club MMV Les Chalets des CimesBoven in Les Saisies vind je Résidence Club MMV Les Chalets des Cimes. De résidence bestaat uit 6 gebouwen rondom een klein plein. De piste ligt voor de deur en ook het centrum en de supermarkt liggen niet ver weg. De ruime en elegante appartementen bieden plaats voor groepen t/m 10 personen. Op het balkon pak je nog de laatste zonnestralen mee, voordat de zon achter de machtige bergtoppen verdwijnt.

Begin de dag goed met een ontbijtje, die je met de brood bestelservice bij de receptie kunt bestellen. Dat betekent dus niet in de rij bij de bakker. En na een dag op de piste sluit je de dag optimaal af met een bezoek aan het verwarmde zwembad waar je een rustgevend uitzicht hebt. Of kies voor een bezoek aan de sauna of jacuzzi (1x gratis entree). De kinderen kunnen hun geluk niet op in de kidsclub en de tieners hebben hun eigen plek, de Squ@t (tienerclub enkel open gedurende Franse schoolvakanties). U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 299

Frankrijk > Les Saisies > Résidence Le Hameau du Beaufortain
Résidence Le Hameau du BeaufortainRésidence Le Hameau du Beaufortain zijn prachtige, luxe appartementen in Les Saisies. De appartementen zijn verdeeld over 7 Savoyaardse chalets op een mooie locatie direct aan de piste! Het hoofdgebouw beschikt over een wellnesscenter en een mooie lounge met open haard, waar je \'s avonds heerlijk tot rust komt. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 305

Frankrijk > Les Saisies > Résidence Le Hameau du Beaufortain
Résidence Le Hameau du BeaufortainRésidence Le Hameau du Beaufortain zijn prachtige, luxe appartementen in Les Saisies. De appartementen zijn rustig gelegen en verdeeld over 7 Savoyaardse chalets op een mooie locatie direct aan de piste! De ruime appartementen zijn luxe en smaakvol ingericht. Het hoofdgebouw beschikt over een wellnesscenter, met onder andere een verwarmd zwembad, sauna, hot tub, hamambehandelingen en tegen een toeslag kun je genieten van diverse massages en schoonheidsbehandelingen. Het resort bied je prachtige uitzichten over de Mont Blanc. Geniet van de warmte van de open haard in de lobby, waar je \'s avonds heerlijk tot rust komt. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 299