Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Frankrijk > Isola 2000 > Hotel Club du Soleil Le Pas du Loup
Hotel Club du Soleil Le Pas du LoupHet all inclusive Hotel Club du Soleil Le Pas du Loup ligt op een centrale plek in het centrum van Isola 2000. De pistes beginnen hier praktisch voor de deur. Het hotel biedt naast comfortabele kamers ook een verwarmd binnenzwembad en sauna. Hier is het goed vertoeven en weer opwarmen na een dag in de sneeuw. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 745

Frankrijk > Isola 2000 > Hotel Club du Soleil Le Pas du Loup
Hotel Club du Soleil Le Pas du LoupHet all inclusive Hotel Club du Soleil Le Pas du Loup ligt op een centrale plek in het centrum van Isola 2000. De pistes beginnen hier praktisch voor de deur, waardoor jij als eerste over de verse sneeuw naar beneden kunt suizen. Het hotel biedt naast comfortabele kamers ook een verwarmd binnenzwembad en sauna. Hier is het goed vertoeven en weer opwarmen na een dag in de sneeuw. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 739

Frankrijk > Isola 2000 > Les Chalets d'Isola
Les Chalets d'IsolaOp 200 meter van het centrum en de pistes, liggen de charmante, traditionele houten chalets van Les Chalets d\'Isola. De chalets zijn verdeeld in 2 appartementen en door de bouwstijl vallen ze goed in de omgeving. De ruime chalets zijn ideaal voor een kleine groep tot 10 personen. Als gast van Les Chalets d\'Isola, kun je (tegen betaling) gebruik maken van de faciliteiten in Hotel La Diva, die op 700 meter afstand ligt. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 245

Frankrijk > Isola 2000 > Les Chalets d'Isola
Les Chalets d'IsolaOp 200 meter van het centrum en de pistes, liggen de charmante, traditionele houten chalets van Les Chalets d\'Isola. De chalets zijn verdeeld in 2 appartementen en door de bouwstijl vallen ze goed in de omgeving. Alle chalets hebben een balkon op het zuiden, waar je je gezicht verder kunt laten bijbruinen. De ruime chalets zijn ideaal voor een kleine groep tot 10 personen. Als gast van Les Chalets d\'Isola, kun je (tegen betaling) gebruik maken van de faciliteiten in Hotel La Diva, die op 700 meter afstand ligt. Hier kun je jezelf onderdompelen in de bubbels van de jacuzzi, de warmte van de sauna of verwen jezelf met een hamambehandeling. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 244

Frankrijk > Isola 2000 > Les Chalets de la Diva
Les Chalets de la DivaIn de chalets van Les Chalets de la Diva voel je je snel thuis met een groep vrienden of familie. Met het centrum op 800 meter en de piste op maar 100 meter heeft u ook nog eens alles dichtbij. Alle chalets hebben een fijne open haard en goed uitgeruste keuken. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 255

Frankrijk > Isola 2000 > Les Chalets de la Diva
Les Chalets de la DivaIn de chalets van Les Chalets de la Diva voel jij je snel thuis met een groep vrienden of familie. De chalets hebben de perfecte combinatie van steen en hout en zijn geschikt voor wel 12 personen, maar je kunt toch je privacy opzoeken wanneer dit nodig is. Met het centrum op 800 meter en de piste op maar 100 meter heb je ook nog eens alles dichtbij. Alle chalets hebben een fijne open haard, waar jij je lichtelijk onderkoelde lichaam weer voor kunt opwarmen. In de goed uitgeruste keuken laat je de chef kok in je los om heerlijke gerechten te maken. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 259

Frankrijk > Isola 2000 > Résidence le New Chastillon
Résidence le New ChastillonMidden in het centrum van Isola 2000 ligt Résidence Le New Chastillon. De résidence heeft alles dichtbij. Zo hoef je de deur maar uit te stappen en je staat op de piste. Je verblijft ook in het centrum dus de gezellige drukte is nooit ver weg. Ontspannen doe je in het mooie verwarmd binnenzwembad of de sauna. Het is de ideale plek om heerlijk te relaxen. De appartementen zijn modern en comfortabel met een volledig ingerichte keuken en gratis Wi-Fi. Vanaf je balkon kun je de laatste skiers nog onder je door zien komen, terwijl jij met een goed glas wijn in je hand geniet van de zonsondergang. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 285

Frankrijk > Isola 2000 > Résidence le New Chastillon
Résidence le New ChastillonMidden in het centrum van Isola 2000 ligt Résidence Le New Chastillon. De résidence heeft alles dichtbij. Zo hoef je de deur maar uit te stappen en je staat op de piste. Je verblijft ook in het centrum dus de gezellige drukte is nooit ver weg. Ontspannen doe je in het mooie verwarmd binnenzwembad of de sauna. Het is de ideale plek om heerlijk te relaxen. De appartementen zijn modern en comfortabel met een volledig ingerichte keuken en gratis Wi-Fi. Vanaf je balkon kun je de laatste skiers nog onder je door zien komen, terwijl jij met een goed glas wijn in je hand geniet van de zonsondergang. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 289

Frankrijk > Isola 2000 > Résidence Les Adrets
Résidence Les AdretsGelegen in het centrum en op 200 meter van de piste is Résidence Les Adrets een prima uitvalsbasis voor een actieve wintersportvakantie in Isola 2000. De appartementen zijn verzorgd ingericht en bieden de nodige comfort. Waar wacht je nog op? U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 205

Frankrijk > Isola 2000 > Résidence Les Adrets
Résidence Les AdretsGelegen in het centrum en op 200 meter van de piste is Résidence Les Adrets een prima uitvalsbasis voor een actieve wintersportvakantie in Isola 2000. De appartementen zijn verzorgd ingericht en bieden de nodige comfort. Waar wacht je nog op? U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 209

Frankrijk > Isola 2000 > Résidence Les Terrasses d'Azur
Résidence Les Terrasses d'AzurDe knusse, comfortabele studio\'s en appartementen van Résidence Les Terrasses d\'Azur vormen een goede uitvalsbasis voor een wintersportvakantie in Isola 2000. Het centrum van het dorp, evenals de skipistes en liften liggen allemaal op loopafstand. Doordat de ligging wat hoger is, heb je een prachtig uitzicht op de pistes en de Chastillonvallei. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 245

Frankrijk > Isola 2000 > Résidence Les Terrasses d'Azur
Résidence Les Terrasses d'AzurDe knusse, comfortabele studio\'s en appartementen van Résidence Les Terrasses d\'Azur vormen een goede uitvalsbasis voor een wintersportvakantie in Isola 2000. Het centrum van het dorp, evenals de skipistes en liften liggen allemaal op loopafstand. Doordat de ligging wat hoger is, heb je een prachtig uitzicht op de pistes en de Chastillonvallei. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 249

Frankrijk > Isola 2000 > Résidence MMV Les Terrasses d'Isola
Résidence MMV Les Terrasses d'IsolaRésidence MMV Les Terrasses d\'Isola ligt op slechts 200 meter van de pistes, de skiliften en de winkels in Isola 2000. De résidence biedt mooie appartementen met een modern interieur. Koken is een koud kunstje in de volledig uitgeruste keuken en vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht over het skigebied. Daarnaast is er gratis wifi om het thuisfront jaloers te maken, skilockers of stel jezelf voor in het wellnesscentrum. U reist met Bizztravel.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 235

Frankrijk > Isola 2000 > Résidence MMV Les Terrasses d'Isola
Résidence MMV Les Terrasses d'IsolaRésidence MMV Les Terrasses d\'Isola ligt op slechts 200 meter van de pistes, de skiliften en de winkels in Isola 2000. De résidence biedt mooie appartementen met een modern interieur. Koken is een koud kunstje in de volledig uitgeruste keuken en vanaf het balkon heb je een prachtig uitzicht over het skigebied. Résidence MMV Les Terrasses d\'Isola biedt daarnaast meer verschillende diensten die jouw wintersport naar een nog hoger niveau tillen. Gratis wifi om het thuisfront jaloers te maken, skilockers of stel jezelf voor in het wellnesscentrum nadat je jezelf de hele dag op de hellingen hebt uitgesloofd... Dat klinkt toch perfect?! U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 239