Wintersport vakanties
Bestemming
Gebied
Periode
Sorteer
Andorra > Pas de la Casa > Hotel Del Cubil
Hotel Del CubilMidden in het gezellige centrum van Pas de la Casa en op slechts 150 meter van de piste ligt het comfortabele Hotel Del Cubil. De kamers zijn warm ingericht en beschikken over een moderne badkamer met ligbad.

Na het skiën kun je in het bruisende centrum een après-ski bar of zonnig terras opzoeken om te genieten van een welverdiend drankje. Hotel Cubil beschikt over een modern restaurant, waar \'s avonds een heerlijk diner geserveerd wordt. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 634

Andorra > Pas de la Casa > Hotel Font d'Argent Pas
Hotel Font d'Argent PasMidden in het bruisende centrum van Pas de Casa ligt het moderne Hotel Font d\'Argent Pas. Fijne, comfortabele kamers, een heerlijke spa om te ontspannen en een lekker buffet \'s morgens en \'s avonds! Een ideale uitvalsbasis voor je skivakantie in Andorra. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 679

Andorra > Pas de la Casa > Hotel Meta
Hotel MetaMidden in het gezellige centrum van Pas de la Casa, op slechts 300 meter afstand van de pistes vind je Hotel Meta. Met sfeervolle kamers en een gezellige bar voor een drankje na je skidag is dit een ideale uitvalsbasis voor je skivakantie in Andorra. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 569

Andorra > Pas de la Casa > P&V Residenz Pas de la Casa Princesa
P&V Residenz Pas de la Casa PrincesaP&V Residenz Pas de la Casa Princesa ligt in het gezellige Pas de la Casa en op loopafstand van de verschillende skiliften. De appartementen zijn ingericht in loftstijl en hebben geen deuren tussen de slaapkamers en andere ruimtes. U reist met Sunweb.
vertrek op diverse datumsv.a.€ 599