Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Velez Malaga > Vakantiehuis Hotel Cortijo Bravo
Vakantiehuis Hotel Cortijo BravoAlleen al het slingerende weggetje ernaartoe, langs schilderachtige witte dorpjes en valleien met prachtige olijfgaarden en boerderijen is meer dan de moeite waard. Toen ik op die eerste dag van mijn vakantie bij Hotel Cortijo Bravo aankwam, was het net of ik een sprookje binnen kwam rijden. Het elegante witte paleis op de heuvel stak fel af tegen de blauwe lucht en torende als een burcht hoog boven het indrukwekkende landschap uit. Ik had me laten vertellen dat de markies, die er zelf ook woont, dit majestueuze hotel nieuw heeft laten bouwen. Maar eerlijk gezegd lijkt het alsof het er altijd al heeft gestaan, als een baken van modern comfort, stijl en schoonheid in de Andalusische zon.

Als ik thuis weer eens de regen tegen de ramen zie kletteren denk ik nog vaak aan mijn vakantie bij de markies van Hotel Cortijo Bravo. De uitgebreide ontbijtjes, de ontspannen siestas aan het zwembad, het magistrale uitzicht en de overheerlijke en originele gerechten die elke avond weer met veel liefde op tafel kwamen... Nog een paar weekjes en dan is het zover, dan ga ik terug om weer koninklijk te genieten in mijn favoriete hotel in Andalusië. En ik weet zeker dat het niet de laatste keer zal zijn. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 680

Spanje > Velez Malaga > Vakantiehuis Hotel Palacio Blanco
Vakantiehuis Hotel Palacio BlancoDe heerlijke geur van geroosterd vlees en verse kruiden dringt mijn neus binnen. Resoluut sla ik mijn boek dicht, verlaat mijn kamer en ga op zoek naar mijn gastheer. Ik vind Nederlandse eigenaren Jan en zijn vrouw Christa in de moderne buitenkeuken in de tuin. Eliza! roept Jan enthousiast. Ga zitten! Hij gebaart naar de nieuwe zitjes onder de prachtige avocado- en sinaasappelboom. Ik plof neer en terwijl Christa mij een glas wijn inschenkt, vertelt ze hoe ze hier terechtgekomen zijn. Door de verkoop van onze bedrijven in Nederland ontstond een sterk verlangen om nog één keer samen iets op te zetten of over te nemen. Ondernemersbloed blijft altijd kriebelen! Samen zijn we op zoek gegaan naar onze nieuwe uitdaging. Eén ding stond vast: het klimaat moest er goed zijn.

Terwijl Jan de eerste spiesjes presenteert, vult hij zijn vrouw aan: Toen we in 2012 dit hotel binnen wandelden, middenin het oude gedeelte van het stadje Velez Malaga, waren we op slag verliefd. De unieke en levendige locatie, de lieve mensen, het heerlijke eten en het fantastische klimaat spraken ons enorm aan. Bovendien is het voor familie en vrienden in Nederland nog altijd goed te bereizen. Ik snijd mijn vlees in stukjes en zucht. Wat een fantastische verhalen zijn het toch altijd, van mensen die hun hart volgen en hun dromen waarmaken. We zijn trots op de luxe en het comfort van onze hotelkamers en koesteren de relaxte sfeer die hier hangt, zegt Jan tenslotte. Op de gezellige patio, in de inrichting van de kamers, op het terras in de tuin: die sfeer willen we overal met onze gasten delen. Ik hef lachend mijn glas en zeg: Dat is jullie uitstekend gelukt! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 705