Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Torrelles de Foix > Vakantiehuis Arianel la Appartementen
Vakantiehuis Arianel la AppartementenNa een lange dag gewandeld te hebben in de omgeving ben ik eraan toe om even te ontspannen. CataloniŽ heeft een prachtig landschap waar ik geen genoeg van krijg, zo heb ik vandaag de vallei van Penedťs beklommen en een heerlijke wijntour gedaan. Ik heb inmiddels wel trek gekregen en heb bedacht om een keer zelf iets te gaan koken

Op weg terug naar mijn verblijf in Arianel la Appartementen, ga ik langs de plaatselijke supermarkt en koop ik de ingrediŽnten voor verschillende kleine hapjes. Ik ga proberen typisch Spaanse tapas te maken en krijg al honger als ik in mijn winkelwagentje kijk.

Eenmaal aangekomen bij mijn adresje duik ik mijn keuken in en maak verschillende kleine hapjes. Ik neem mijn bord mee naar buiten en geniet met een glas wijn van de zonsondergang. Ik begin moe te worden en besluit richting mijn bed te gaan. Wat heerst er hier toch een heerlijk ontspannen sfeer in Arianel Appartementen Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 330

Spanje > Torrelles de Foix > Vakantiehuis Arianel la Bed & Breakfast
Vakantiehuis Arianel la Bed & BreakfastCataloniŽ is een van mijn favoriete bestemmingen in Spanje, als ik hier ben ga ik ook graag naar Arianel la Bed & Breakfast. De zon is langzaam onder aan het gaan, terwijl ik door het prachtig oranje gekleurde Catalaanse landschap rijd met mijn huurauto.

Als ik aankom bij de ingang slaak ik een diepe zucht, wat is het hier als thuiskomen. Ariane, de eigenares, begroet mij en vraagt of ik een goede reis heb gehad. Ik zet mijn koffers neer en ga samen met Ariane in de tuin zitten, haar man is bezig op de barbecue en er hangen overal leuke lampionnetjes. Wat is het hier sfeervol! Ik krijg een bordje met allerlei lekkere dingen van de barbecue aangeboden en ben aan het smullen van al het lekkers.

Na het eten heeft Ariane nog een vraag aan mij. Ze vertelt mij dat ze morgen een wandeling gaat maken in de omgeving en vraagt of ik zin heb om mee te gaan. Het klinkt mij goed in de oren en antwoord daarom vrijwel direct: Ja, leuk!.

Terwijl de zon bijna onder is, ben ik aan het na genieten van deze dag. Er is hier een prachtig uitzicht en ik ben helemaal uitgerust. Ik kan mijn dag niet beter afsluiten. Ik kijk uit naar de wandeling van morgen en de rest van deze week! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 330