Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Tijarafe > Vakantiehuis Casa Julia
Vakantiehuis Casa Julia\'Kom Eliza, ik wil je ook nog de vijgenbomen laten zien!\' Julia, de lieve eigenaresse van Casa Julia, stapt flink door tussen de vele fruitbomen. Je zou niet zeggen dat ze al wat ouder is, van haar energie word ik spontaan vrolijk. \'Ik kom al, ik kom al!\' roep ik terwijl ik nog snel wat peren pluk. De omgeving hier is werkelijk prachtig, overal waar je kijkt zie je fruitbomen en een stukje verderop is ook nog een grote wijngaard. Julia staat al te wachten bij de boom. \'We hebben geluk Eliza, er zijn een hoop vijgen rijp! Ruik maar.\' Ze plukt er een en geeft hem aan mij. \'Vijgen hebben een typische geur wanneer ze rijp zijn, heerlijk vind ik dat!\' Ze glimlacht. Ik ruik eraan, een zoete geur komt op me af, mmm \'Hier ga ik vanavond een traditioneel Canarisch toetje met walnoten en honing van maken. Je zult het heerlijk vinden!\' Ik krijg spontaan trek. Dat wordt vanavond weer genieten van één van Julia\'s gerechten op mijn eigen privéterras, heerlijk Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 515

Spanje > Tijarafe > Vakantiehuis Casita La Graja
Vakantiehuis Casita La Graja

Proost! Ik kijk mijn vriendinnen Lisa en Anna aan en hef mijn glas. Op onze vakantie. Ze tikken hun wijnglas tegen het mijne. Vanochtend zijn we aangekomen bij Casita la Graja op La Palma en onze vakantie kon gelijk al niet meer stuk. De tuin rondom de casita is fantastisch. De buren zijn ver weg, de tuin staat vol met fruitbomen en ook van binnen is het huis comfortabel en smaakvol ingericht. Hoe vind je toch altijd van dit soort plekjes Eliza? Anna wijst naar het zwembad en de zee in de verte. Lachend haal ik mijn schouders op. Wacht maar tot vanavond. Ik heb nog een verassing voor jullie!

Die avond zitten we, na een dag relaxen aan het zwembad, te genieten van onze maaltijd met ingrediënten uit eigen tuin. Langzaam wordt het donker. Wat was die verassing nou Eliza?. Ik lach, want ik weet dat Anna net zo nieuwsgierig is als ik. Kijk eens naar boven zeg ik en ik wijs naar de lucht boven ons. Als Anna en Lisa opkijken, zien ze hetzelfde als ik. De meest heldere sterrenhemel die we ooit hebben gezien, vol met fonkelende sterren. Als we geluk hebben, mogen we zelfs een wens doen!. We kijken elkaar aan en even zijn we stil, want al onze wensen zijn al uitgekomen.

Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 525

Spanje > Tijarafe > Vakantiehuis Villa Don Pedro
Vakantiehuis Villa Don PedroVandaag ben ik onderweg naar La Punta, het plaatsje waar Villa Don Pedro ligt. Alleen de rit naar de villa toe is al magisch. Op 400 meter boven de zeespiegel heb ik een prachtig uitzicht op de zee, de groene heuvels en een paar verdwaalde wolkjes. Nadat ik een paar andere kleine finca\'s voorbij rijd, kom ik aan bij een traditioneel Spaans complex met nummer 48. De palmbomen wuiven vrolijk in de wind. Dit moet de villa zijn!

Ik parkeer mijn auto en zie Pedro, de eigenaar van de villa, vanuit mijn ooghoeken al aankomen. Hola Eliza, wat leuk dat je er bent! zegt Pedro vrolijk. Hij helpt me met mijn koffers en geeft me daarna een rondleiding over het terrein. Hij vertelt me over \'zijn\' La Palma. Oh, wat luister ik daar graag naar, hij heeft zijn hele leven op het eiland gewoond en weet er daarom alles over te vertellen. We bevinden ons aan de westzijde van het eiland. Dit betekent dat je vanuit de tuin een prachtig uitzicht zult hebben op de zonsondergang vanavond. We drinken nog een drankje op het terras, waarna Pedro mij een fijn verblijf wenst.

Uitgeput van mijn reis houd ik een korte siesta in mijn traditioneel Canarisch ingerichte kamer, en maak daarna voor mezelf een heerlijke paella klaar. Als de avond nadert, besluit ik nog even te ontspannen in de jacuzzi. Vanuit daar zie ik de zon achter de zee ondergaan. Wat een prachtig uitzicht! Het perfecte einde van een mooie dag bij Villa Don Pedro. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 895

Spanje > Tijarafe > Vakantiehuis Villa la Planta
Vakantiehuis Villa la PlantaUitgerust en opgewekt smeer ik in de vroege ochtend een paar broodjes voor mijn vriend Benecio en mijzelf. Er staat een lange wandeling over de rand van een indrukwekkende krater op het menu vandaag en ik wil natuurlijk goed voorbereid van start gaan. Wil je ook fruit mee?, roep ik naar buiten. Benecio heeft mijn zwembad ontdekt op het ruime terras en kan geen genoeg krijgen van het fenomenale uitzicht over de zee en het eiland. Waarom blijven we eigenlijk niet gewoon hier? roept hij terug. Ik glimlach. La Planta is typisch zo\'n ontdekking waarvan je maar geen genoeg kunt krijgen en waar je het allerliefst de hele dag blijft genieten. Ik kijk nu ook al uit naar het moment dat we terugkomen. Niets is fijner om na een lange dag een duik te nemen in het zwembad en in de tuin de barbecue aan te steken! Je moet alles in het leven eerst verdienen, amigo!, roep ik terug. Op naar weer een prachtige dag op La Palma! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 540