Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Tias > Vakantiehuis Villa Santana
Vakantiehuis Villa SantanaEigenlijk was ik van plan slechts een paar dagen op Lanzarote te blijven. Maar een spontane ontmoeting zorgde ik ervoor dat ik mijn plannen tijdens mijn tweede dag compleet moest omgooien. Ik had net een tour gedaan door La Geria, een prachtige wijnstreek, en besloot even te pauzeren in het schattige dorpje Tías. Hier ontmoette ik Afredo en Alfonso, die mij naar de gerenoveerde villa in de buurt leidden. Zij nodigden me uit voor een korte rondleiding, wat mij als muziek in de oren klonk! Toen ik de deur opende van de luxe villa en voet zette op het houten zonneterras bij het zwembad, werd ik overweldigd door een ultiem gevoel van thuiskomen. Alsof ik op een plekje was beland wat speciaal gemaakt was voor mij. Ik voelde de zon op mijn huid en een zacht zeebriesje waaide door mijn haar. Ik keek om me heen en merkte het bijzondere uitzicht op. Ondertussen bedacht ik me wat een geluk ik had gehad dat ik Alfredo en Alfonso had ontmoet tijdens mijn tussenstop. Want dit onontdekte plekje, dat had ik niet willen missen... Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 600

Spanje > Tias > Vakantiehuis Villa Varichuelo
Vakantiehuis Villa VarichueloIk ben gek op het plaatsje Tías; op de witte huisjes die afsteken tegen het zwarte lavalandschap, de wuivende palmen, maar vooral op de mensen. In Tías leven mensen van allerlei nationaliteiten samen. Ze wisselen hun gewoontes uit, hun talen en hun keukens; wat Tías tot een fijne smeltkroes maakt. Wie je bent of waar je ook vandaan komt, iedereen geniet hier van de zon, van de tapas en de zee. De mensen leven hier van dag tot dag, op het kalme ritme van de aanspoelende golven.

De droom van twee inwoners, beide geboren en getogen op het eiland, was om gasten de unieke sfeer van Tías te laten proeven. Ze bouwden Villa Varichuelo; een ruime villa in de stijl en sfeer waar zij van houden. Wanneer ik de villa betreed voelt het als een warm onthaal. De inrichting is sfeervol, comfortabel en van alle gemakken voorzien. Straks neem ik een duik in mijn privézwembad om daarna op mijn eigen terras te genieten van de zon. Vanaf je huisje kijk je uit op de Atlantische Oceaan en \'s avonds op de lichtjes van Puerto del Carmen. Ik werd uitgenodigd om te komen eten, dus vanavond meng ik mij tussen de locals en geniet ik van tapas en wijn onder de Spaanse sterrenhemel. Tías voelt als een nieuw thuis! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 545