Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Santa Eularia > Vakantiehuis Can Bliss
Vakantiehuis Can BlissAls ik bij Can Bliss op Ibiza aankom, word ik met open armen ontvangen door de Belgische eigenaren Diederik en Sabine. Welkom op Ibiza, zegt Sabine met een brede lach op haar gezicht. Als we samen een plekje uitzoeken met uitzicht op het zwembad, voel ik dat mijn lichaam zich vanzelf ontspant. Zou het komen door de relaxte, ongedwongen sfeer die bij Can Bliss hangt? Met de comfortabele zithoekjes, sierlijke gordijnen en gezellige kaarsjes hebben Diederik en Sabine de bohemian sfeer van Ibiza hier perfect terug laten komen.

Als Sabine me vertelt dat ze voorheen samen met Diederik een restaurant in België had, vallen alle puzzelstukjes op zijn plek. Gastvrijheid en hartelijkheid zit bij ze in het bloed. Dat merk je bij Can Bliss echt meteen. Door de gezellige inrichting, waarbij geen detail achterwege is gelaten, en de gastvrije ontvangst voel ik meteen helemaal op mijn plek. Mijn vakantie kan nu al niet meer stuk! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 835

Spanje > Santa Eularia > Vakantiehuis Can Pere
Vakantiehuis Can PereHet landgoed van Enrique ligt bovenop een heuvel en bestrijkt 16 hectare schitterend, groen natuurgebied. Een fantastische locatie! Tijdens een wandeling door het omringende groen van het hotel, vertelde hij me dat Can Pere al sinds begin 19e eeuw in het bezit van zijn familie is. Het omtoveren van dit koloniaal woonhuis tot een hotel en de renovatie daarvan, is een passie voor hem geworden. \'Doe je dit niet met heel je hart, dan wordt het nooit wat\', zei hij.

De perfectie heeft hij tot kunst verheven. Dit kon ik bijvoorbeeld terug zien wanneer ik met mijn fiatje aankwam bij de parkeerplaats. De duizenden steentjes die geheel volgens Beleaarse traditie opgestapeld en gemetseld zijn, moet een enorm tijdrovende klus geweest zijn. Het resultaat mag er zijn! Het is een prachtig hotel met een ideale ligging. Ondanks dat het dichtbij Ibiza stad ligt, is het er lekker rustig. Overdag geniet ik heerlijk aan het zwembad van de zon, lees ik een goed boek in één van de drie de lounges en \'s avonds verwen ik mezelf met een lekkere, traditionele maaltijd in het restaurant, La Terraza. Door Enrique\'s passie geniet ik hier nu van een comfortabele en bovenal mooie vakantie... Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 740

Spanje > Santa Eularia > Vakantiehuis Xarc Agroturisme
Vakantiehuis Xarc AgroturismeOnderweg vraag ik me af waar deze weg naartoe leidt. Vrijwel meteen zie ik de borden \'es Xarc Agroturisme\' staan. Een stoffig weggetje leidt me naar Juan\'s Xarc. Hij zag in de verte al een stofwolk van de auto en staat me al op te wachten. Er komen hier niet veel auto\'s, zegt hij, dus ik wist dat je hier moest zijn. Bart, een goede vriend van me, had me over Xarc Agroturisme verteld en dat het zelfs in het hoogseizoen, waar het op Ibiza echt een drukte is, je je hier compleet terug kan trekken van al het gefeest. Zodra ik uit mijn auto stap merk ik het dan ook meteen. Op het stuk land, vol fruit-, olijf- en amandelbomen, is de serene rust overheersend. Heerlijk! Ik word enthousiast verwelkomd door Juan. Zijn vrolijkheid is aanstekelijk. Ik heb helemaal zin in deze week! Hij laat me mijn kamer zien en weet zeker dat ik hier een mooie week zal hebben en me thuis zal voelen. Mi casa es su casa!, zegt hij dan ook. Deze week is mijn huis jouw huis! Met het schitterende uitzicht op het heuvellandschap is Xarc Agroturisme zeker een plekje wat ik zal koesteren en zeker niet aan iedereen zal verklappen. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 790