Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Ronda > Vakantiehuis Arriadh Hotel
Vakantiehuis Arriadh HotelVol verwondering rijd ik het terrein van Arriadh Hotel op. Wat een adembenemend uitzicht! Doordat het hotel hoog is gelegen, kijk ik uit over het Andalusische landschap. Als ik de auto uitstap word ik ontvangen door twee vrolijke mannen, de Nederlandse eigenaren John en Wilbert. Ze verwelkomen mij en laten mij meteen hun trots zien. Ze vertellen honderduit over hun droom die ze hier in Spanje hebben waargemaakt.

Twee jaar geleden vonden ze in de bergen van AndalusiŽ een oud hotel. Ze gooiden alles op de schop en hebben er een prachtig plekje van gemaakt! Eenmaal op mijn kamer sla ik de deuren open en geniet ik vanaf mijn balkon van de zonsondergang. Dan hoor ik Wilbert roepen dat hij een heerlijk diner voor me heeft klaargemaakt. \'Ik kom eraan!\' Dit gevoel van vrijheid en rust heb ik nog niet eerder gehad Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 540

Spanje > Ronda > Vakantiehuis Villa Ignacia
Vakantiehuis Villa IgnaciaDeze ochtend hoefde ik maar weinig moeite te doen om wakker te worden. Net als de afgelopen dagen weet ik dat er een heerlijk, compleet ontbijt op me wacht. Fluitend loop ik naar het grote terras van Villa Ignacia. Vanaf mijn stoeltje kijk ik uit over de glooiende heuvels van AndalusiŽ. Niet veel later komt de Nederlandse eigenaresse Sophie naar me toe. Er ligt weer vers fruit uit eigen tuin bij het buffet Eliza. Geniet er lekker van! Wil je koffie?

Een uur nadat ik genoot van Sophie\'s uitgebreide ontbijt, stap ik in de auto voor een kort tochtje. De indrukwekkende stad Ronda ligt slechts 7 kilometer van Villa Ignacia vandaan. Na een kwartier rijden doemt het ineens voor me op: de stad met de Puente Nuevo, de schitterende brug die als toegangspoort dient. De 120 meter lange brug laat me minutenlang staren.

Na een bezoek aan deze bijzondere en typisch Spaanse stad, kom ik weer aan bij Villa Ignacia. Bij het zwembad besluit ik de rest van de dag niets meer te plannen. Ik zie eigenaren Fran en Sophie werken in de tuin. Ze genieten duidelijk van hun plekje, zoals ook ik dat deze week doe Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 445