Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Periana > Vakantiehuis Cantueso
Vakantiehuis Cantueso\'Je moet echt eens bij Nicky langsgaan!\' Op een dag reden twee goede vrienden van me door het glooiende landschap van Andalusië. En hoe hoger ze gingen, hoe fantastischer het uitzicht werd. Op de perfecte hoogte, waar het meer van Vinuela turkoois kleurde in de zon en de zee bij Torre del Mar prachtig zichtbaar was, vonden ze een bijzondere plek om te verblijven. Cantueso: het domein van eigenaresse Nicky.

En nu sta ik bovenaan diezelfde berg met dat wonderschone vergezicht. Mijn oog valt ook direct op de witte huisjes, de prachtige weelderige tuinen en het restaurant. A view to match food, is wat Nicky het restaurant meegaf en dat is precies wat ik even later proef van haar heerlijke Spaanse keuken. Nicky straalt. Een paar jaar geleden kocht ze Cantueso omdat \'je hier alle ingrediënten van perfectie vindt.\' En dat daar geen woord van gelogen is, ontdek ik als ik samen met haar door haar \'Andalusische dorpje\' wandel. Want die heerlijke gerechten kun je ook meenemen naar je eigen typisch Spaanse cottage om ervan te genieten op je terras. De huisjes zijn in de stijl van de streek gebouwd en ingericht met rustiek houten meubels en een houtkachel. De rust die er heerst proef je ook in de tuinen, aan het zwembad en overal zie je dat prachtige meer en het wonderschone landschap.

Verderop spelen wat kinderen op de schommel, de zon staat hoog aan de hemel, de bloemen bloeien volop. Ik denk aan mijn vrienden: \'Je moet echt eens bij Nicky langsgaan!\' Een betere tip heb ik in geen tijden gehad. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 415

Spanje > Periana > Vakantiehuis Casas las Mayoralas
Vakantiehuis Casas las MayoralasZodra je de poorten van Casas Las Mayoralas binnenloopt, word je verrast door de echte Spaanse schoonheid. Met sommige mensen klikt het gewoon, zoals met de eigenaren van Casas las Mayoralas, Pilar en José. We zitten heerlijk te eten bij het restaurant en vandaag nemen ze me mee voor hét Andalusië-gevoel. \'Je zult het zien, proeven en ervaren\', had José gezegd. We begonnen de dag bij de huisjes. De vrijstaande bungalows zijn ingericht in authentiek Spaanse sferen: de zonnige kleuren, het donkere hout, de open haard. Buiten prijken de ligstoelen, het privézwembad schitterde in de zon en het glooiende landschap stond garant voor vele uren turen. \'Kom\', Pilar en José staan op en rustig lopen we naar het Vinuela meer. \'Wat een prachtige natuur in mijn achtertuin\', zucht ik. De zon zakt langzaam weg aan het einde van het meer. Andalusië blijft me verbazen. Wat zou de dag van morgen brengen? Ik glimlach en nee, ik heb geen verwachtingen. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 345