Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Orient > Vakantiehuis Hotel Rural Son Palou
Vakantiehuis Hotel Rural Son PalouPas rond middernacht landde mijn vertraagde vliegtuig op Mallorca. Bang dat ik \'m uit bed zou bellen, nam ik contact op met Mark, de manager van Hotel Rural Son Palou. Die gelukkig nog met een paar van zijn gasten zat na te tafelen in zijn restaurant. Geen probleem, blijf rustig wachten, ik kom er nu aan!. Honderduit vertellend reed Mark me in het donker naar Hotel Rural Son Palou. Waar ik zodra mijn hoofd het kussen raakte, wegzonk in een heerlijk diepe slaap.

Toen ik de volgende ochtend de gordijnen opendeed, wist ik niet wat ik zag: eindeloos veel uitzicht. Glooiende groene velden, ruige bergen ver weg, en alles badend in de warme ochtendzon. Wat een fenomenaal panorama, alsof je duizenden kilometers van de bewoonde wereld verwijderd bent. Terwijl je met een paar stappen buiten het hotel zomaar in het hart van het middeleeuwse dorpje OriŽnt staat!

Mark vertelde me tijdens het ontbijt over het immense landgoed van Son Palou, dat bijna de gehele vallei van OriŽnt beslaat. Zover als je kunt kijken, zo groot is het domein. Ik ga gelijk op pad met de app van Mark. Deze app heeft hij speciaal ontwikkeld voor zijn gasten en zit boordevol leuke wandelroutes!
De rest van mijn week in Hotel Rural Son Palou was er elke dag wel iets wat me verraste. De natuur, de stilte, het fijne zwembad, het heerlijke eten. Wat is er nu nůg leuker dan je elke dag te laten verwennen? Je elke dag te laten verrassen! En dat kan in Hotel Rural. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 1065