Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Monda > Vakantiehuis Castillo de Monda
Vakantiehuis Castillo de MondaSamen met mijn Spaanse vriendin Irene lig ik aan het zwembad, bij een vakantieadresje genaamd Castillo de Monda. Samen zijn we een lang weekend weg en verblijven we op ťťn van onze favoriete bestemmingen: het schilderachtige AndalusiŽ. Starend naar het bergachtige landschap droom ik eventjes weg van de realiteit. Het is hier puur ontspannen. Castillo de Monda is vroeger een oud kasteel geweest en later omgetoverd tot een intiem boetiekhotel. De charme van het oude kasteel is goed bewaard gebleven. Overal zie ik details van het oude kasteel terugkomen, de vloeren, de muren en de prachtige tuin geven mij een gevoel van rijkdom.

…ťn van de drie Nederlandse eigenaren, Arjan, vertelt mij hoe hij samen met zijn vrienden besloot om dit bijzondere boetiekhotel te runnen in AndalusiŽ. Nadat de vrienden samen een bezoekje hadden gebracht aan het oude kasteel waren ze direct verliefd op de plek. Samen besloten ze om de uitdaging aan te gaan en verhuisden naar AndalusiŽ.

Na nog een frisse duik in het zwembad trek ik me even terug in mijn eigen kamer. De kamer is ruim en de mozaÔekjes op de muur zorgen voor een gezellige sfeer. Over een uurtje heb ik met Irene afgesproken in het restaurant. Eigenaar Jaap gaat voor ons een heerlijk diner koken. Maar eerst geniet ik nog even van de laatste zonnestralen die schijnen op mijn eigen balkonnetje. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 420