Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Felanitx > Vakantiehuis Agroturismo S'Horabaixa
Vakantiehuis Agroturismo S'HorabaixaIk heb de motor van mijn huurauto nog niet afgesloten en ik zie al een vriendelijk gezicht door het raampje verschijnen. Eigenaresse Paloma stond me al op te wachten en kon haar enthousiasme niet bedwingen. Wat fijn om je weer te zien, Eliza zegt Paloma en ik krijg een knuffel zodra ik ben uitgestapt. Al kletsend lopen we naar binnen waar ze mij begeleidt naar mijn kamer. Je valt met je neus in de boter, Eliza. Vanavond staat ons beroemde Summer Barbecue op het programma! Alle gasten zijn erbij, vind jij het ook leuk om aan te sluiten? Daar zeg ik volmondigá ja op. Roger en de chef zijn nu bezig met de voorbereidingen, we beginnen over een uurtje of twee. Dat geeft mij mooi de tijd om me nog even op te frissen.

Aangekomen in de kamer zet ik mijn koffer neer en open ik de deuren naar het terras. Ik adem diep in en meteen ruik ik de bloemige geuren uit de tuin. Het Spaanse zonnetje schijnt heerlijk en ik bedenk me dat het ook nog eens prachtig weer is om de barbecue aan te zetten. Vorig jaar liep ik dit leuke event bij Agroturismo S\'Horabaixa net mis en ik kan niet wachten om te zien wat er me te wachten staat. Van mijn vrienden heb ik gehoord dat het een gezellige boel is. Paloma en Roger weten alles tot in de puntjes te verzorgen en de Spaanse gastvrijheid staat bovenaan de lijst.

Na een verfrissende douche ga ik richting de tuin waar ik al vrolijk geklets vandaan hoor komen. De wijn vloeit rijkelijk, er is eten in overdaad en ik ben omringd door fijn gezelschap. De verhalen over de barbecue-avond zijn allemaal waar, met zo\'n gezellige start van mijn vakantie op Mallorca ben ik benieuwd wat de komende dagen mij nog meer te brengen hebben Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 665

Spanje > Felanitx > Vakantiehuis Aumallia Hotel & Spa
Vakantiehuis Aumallia Hotel & SpaIn de verte zie ik mijn herkenningspunt al liggen, de palmbomen die om het hotel van Maria staan. De omgeving is hier werkelijk bijzonder, overal is weer iets anders te zien tussen al het groen. Ik ken Maria van mijn eerdere bezoekjes aan Aumallia Hotel & Spa en was ge´ntrigeerd door haar verhalen. Haar familie is al van begin af aan betrokken geweest bij dit mooie adresje. Samen hebben ze er hard voor gewerkt om de luxe en comfort hier hoog in het vaandel te houden.

Als ik straks aankom, duik ik dan ook meteen de spa in. Even ontspannen na mijn reis. De wellness zit vol met mogelijkheden dat ik nog wel twijfel wat ik als eerste ga doen deze vakantie. De sauna of het Turkse stoombad? Wellicht toch het laatste en dan eindig ik met een duik in het binnenzwembad. Over een paar dagen ga ik wel voor een ontspannende massage.

Ik rijd het terrein op en ik zie al iemand verschijnen. Maria ontvangt me met open armen. Eliza, je bent er eindelijk! Ik heb vanmiddag nog een plekje over voor een massage en ik dacht, die kan jij wel gebruiken. Vind je dat fijn? Ik moet er meteen van glimlachen, kennelijk zijn mijn plannen veranderd, maar vervelend vind ik dat absoluut niet Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 760

Spanje > Felanitx > Vakantiehuis Hotel 's Antigor
Vakantiehuis Hotel 's AntigorVan \'boven\' ziet Mallorca er al veelbelovend uit. Terwijl ik uit mijn vliegtuigraampje kijk verbaas ik me over het vele moois onder me. Ik zie ruige berglandschappen, kleine dorpjes, pijnboombossen en vele romantische baaitjes. Ik kan niet wachten om op onderzoek uit te gaan en het eiland te ontdekken!

Ik verblijf heerlijk een weekje in hotel \'S Antigor. Het landhuis ziet er romantisch, stijlvol en gezellig uit. Het wordt omgeven door een immense tuin en er is een zwembad om een frisse duik te maken. Als klap op de vuurpijl is het op maar een paar honderd meter van een klein, romantisch baaitje vandaan en is het toeristisch centrum om de hoek. Een perfecte plek dus!

Ik word warm verwelkomd door Andrea en Jaime. Ze vertellen dat ik lekker moet doen alsof ik thuis ben. Naast dat ik een prachtige kamer toegewezen heb gekregen, mag ik gewoon gebruik maken van de algemene woonkamer en keuken. Ik ben echt thuis! Mijn kamer is smaakvol ingericht. Er is gebruik gemaakt van lichte, warme kleuren. De grote ramen zorgen ervoor dat er veel licht binnen valt. Ik word er helemaal rustig van. Zo\'n inrichting wil ik thuis ook wel hebben! Er is nog iets waar ik zeker heerlijk ontspannen van ga worden; het bad. Gezien ik toch niets op de planning heb, ga ik er meteen gebruik van maken. Een mooie start van mijn vakantie! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 695