Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Canillas de Aceituno > Vakantiehuis Cortijo la Zapatera
Vakantiehuis Cortijo la ZapateraRasja is al lange tijd een goede vriendin van mij uit Nederland. Vorig jaar besloot ze met Wouter haar droom waar te maken. Samen zijn ze een prachtige bed & breakfast begonnen in AndalusiŽ; Cortijo La Zapatera. Na de vele verhalen over het authentieke plekje, ga ik het eens met eigen ogen bekijken.

Ik word blij verwelkomd wanneer ik bij de cortijo aankom. Wat fijn je weer te zien, Eliza! zegt Rasja. De Nederlandse eigenaren laten me al het moois van hun Spaanse adresje zien: het verkoelende zwembad, het eindeloze uitzicht en de wijngaarden waar ze volgend jaar hun eigen biologische wijn van gaan produceren. Ook de kamers zijn een warm bad om in thuis te komen. Mijn ruime kamer is ingericht in de typische stijl van AndalusiŽ: een combinatie van Spaans en Marokkaans.

We eindigen de rondleiding bij ťťn van de honesty bars. Het koppel stelt voor om vanavond een heerlijk driegangen menu voor mij te bereiden. Zo\'n aanbod sla ik natuurlijk niet af! Rasja en Wouter weten precies wat zij moeten doen om mij in de watten te leggen. \'Relax, unwind, enjoy!\' is het motto en dat is precies wat ik hier ga doen. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 580