Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Caldes de Malavella > Vakantiehuis Villa CAN FONZO guesthouse
Vakantiehuis Villa CAN FONZO guesthouseDe Spaanse zon schijnt door het autoraam op mijn gezicht. Ik rijd door het heuvelachtige landschap van CataloniŽ, onderweg naar een ontmoeting met de Nederlandse eigenaren Hellen en Chris. Dit echtpaar heeft mij uitgenodigd om langs te komen bij hun Spaanse vakantieadresje villa Can Fonzo guesthouse. De verhalen over de romantische sfeer, de heerlijke locatie en het uitzicht hebben mij nieuwsgierig gemaakt.

Wanneer ik aankom bij de ingang, word ik blij verwelkomd door een vriendelijke Golden Retriever. Nadat ik het beestje een aai heb gegeven, kijk ik goed om me heen. Ik ben direct onder de indruk van de mooie tuin en het eindeloze uitzicht. Het is een prachtig kleurenpallet vol met fleurige bloemen, groene struiken en een helderblauw zwembad. Ah, je hebt onze hond Happy al ontmoet! Hellen en Chris staan met een grote glimlach op me te wachten.

Het koppel vertelt enthousiast over hun gezellige adresje, terwijl zij mij een rondleiding geven. Eet je vanavond mee? vraagt Hellen als we bij mijn kamer zijn aangekomen. Dat laat ik me geen twee keer zeggen. Ik leg mijn spullen neer en kijk rond in de ruimte. Het is in frisse kleuren sfeervol ingericht. De houten details maken het knus en de stenen vloer zorgt voor wat verkoeling. De verhalen over Can Fonzo zijn waar, het is een heerlijk plekje. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 230