Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Cala*N Blanes > Vakantiehuis Nure Mar Y Mar
Vakantiehuis Nure Mar Y MarGisteren viel ik met mijn neus in de boter. Ik was nog maar net aangekomen op mijn bestemming in het uiterste westen van Menorca, of in het nabijgelegen Ciutadella barstten de jaarlijkse feesten van Sant Joan los. Ruiters te paard veroverden het stadje en de bewoners vierden Middeleeuwse feesten. Een uitstekende manier om kennis te maken met de zeer beleefde bevolking en het Spaanse eten, dat hier van uitmuntende kwaliteit is.

Vandaag doe ik na al dat feestgedruis rustig aan. Ik heb een plekje ontdekt in de prachtige baai van Cala\'n Blanes, dichtbij het strandtentje dat mij van een koel drankje voorziet en is ook nog eens op loopafstand te vinden van mijn logeerplek. Ik verblijf enkele dagen in Nure Mar y Mar, een kleinschalig complex dat middenin een gezellige woonwijk ligt. Toen ik zojuist naar het strand wandelde, waande ik mij een lokale Spaanse en stelde mij voor dat ik hier mijn dagen zou slijten. Geen gek idee. Het eiland is klein, de baaien zijn fenomenaal mooi, de mensen zijn vriendelijk.

Als ik \'s avonds mijn gedachten deel met mijn gastvrouw Marina, lacht zij hartelijk. Vakantie vieren is iets anders dan het dagelijks leven, waarschuwt ze mij met een knipoog. Maar je bent Šltijd welkom om van ons prachtige eiland te komen genieten. Menorca heeft namelijk voor iedereen heel veel te bieden. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 445

Spanje > Cala*N Blanes > Vakantiehuis Villa's Nure Mar y Mar
Vakantiehuis Villa's Nure Mar y MarGisteren ben ik aangekomen bij mijn vakantieadresje Villas Nure Mar y Mar. Deze prachtige villa ligt in een gezellige woonwijk op Menorca. Eigenaresse Marina stond mij met een vriendelijk glimlach op te wachten. Het zwembad lag er fijn bij en in het huis was het fijn koel. Welkom op deze fijne plek, zegt Marina. Ik kan alleen maar instemmend knikken, want dat is het zeker.

De villa is ruim en voorzien van alle gemakken. Ik kan zelf koken, ronddansen in de woonkamer en het allerfijnste, een duik nemen in mijn privťzwembad. Snel zet ik mijn spullen neer en kleed ik mij om. Niets is fijner dan het verkoelende water op mijn warme huid.

Na mijn zwembad dagje van gisteren besluit ik vandaag op pad te gaan. Op loopafstand vind je de prachtige baai van Cala\'n Blanes. Hier heb ik een leuk strandtentje gevonden om een verkoelend drankje te drinken. Het Spaanse leven op Menorca bevalt mij wel. De mensen zijn vriendelijk, het eiland prachtig en de baaien oogverblindend. Als ik \'s avonds mijn gedachten deel met mijn gastvrouw Marina, lacht zij hartelijk. Vakantie vieren is iets anders dan het dagelijks leven, waarschuwt ze mij met een knipoog. Maar je bent Šltijd welkom om van ons prachtige eiland te komen genieten. Menorca heeft namelijk voor iedereen heel veel te bieden. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 485