Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Benissa > Vakantiehuis Caballito de Mar
Vakantiehuis Caballito de MarOp het goede leven! Vrolijk proosten Sabrina en ik met een cocktail op het strand van Moraira. Sabrina is de Belgische eigenaresse van strandbar La Cabana. En dat niet alleen. Samen met haar man Pierre heeft ze ook het prachtige Caballito de Mar in de heuvels hier vlakbij. Proef deze eens, Eliza. Ze houdt me een schaal met oesters voor. Wat een luxe!

Toen ik vanochtend aankwam bij de bed & breakfast werd ik overrompeld door het uitzicht. Overal waar ik keek zag ik groene heuvels en witte dorpjes. En een stukje verderop glinsterde de zee in de zon. Al snel ontdekte ik veel fijne zitjes, luxe ligbedden bij het zwembad en een hangmat! Heel even dacht ik hier niet meer weg te gaan, totdat Sabrina voorstelde om een wandeling naar het strand te maken.

Eliza? Geschrokken kijk ik op. Ik was zo in gedachten verzonken dat ik niet had gemerkt dat Sabrina was opgestaan. Ga je mee? Ik ga alvast een maaltijd voor vanavond koken. Thais deze keer. Als je wilt aanschuiven ben je welkom. Heerlijk, wat een verwennerij! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 765