Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Alora > Vakantiehuis Casa Alora
Vakantiehuis Casa AloraMet open mond staar ik mijn gastvrouw Nelly aan, geÔntrigeerd door haar verhalen over hun periode als private butlers bij een bekende Amsterdamse familie. Geen wonder dat jullie gastvrijheid op een hoger plan weten te tillen en bezoekers hier echt een gevoel van thuiskomen kunnen bezorgen! Nel en haar partner Gerard moeten om mij lachen. Ja, en als je samen meerdere horecagelegenheden hebt gerund, dan weet je wel wat gastvrijheid moet betekenen, knikken ze. Maar uiteindelijk is dit altijd onze droom geweest: wonen in Spanje en mensen meer dan hartelijk ontvangen.

Casa Alora ligt middenin de Zuid-Spaanse regio AndalusiŽ, op slechts veertig kilometer afstand van MŠlaga en haar heerlijke Costa del Sol-stranden. Flaneren over boulevards, cultuur snuiven in middeleeuwse stadjes, een verfrissende duik in zee nemen of per scooter het binnenland en de natuurparken verkennen: het kan hier allemaal. Over het eten \'s avonds hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken. In het nabijgelegen Alora kun je van lokale tapas genieten of een paar dagelijkse boodschappen halen.

Vanmiddag nestel ik mij tevreden op een van de twee grote loungeterrassen met uitzicht over de bergen. De omgeving, het uitzicht, de inrichting van mijn comfortabele en tijdelijke thuis, de voortreffelijke service: alles is perfect. Loom sluit ik mijn ogen en constateer tevreden: Als dromen werkelijkheid worden, dan ziet het er dus zo uit. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 465