Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Spanje > Alhaurin de la Torre > Vakantiehuis Villas del Alba
Vakantiehuis Villas del AlbaEnkele weken geleden werd ik getipt over een bijzondere bestemming: Villas del Alba in AndalusiŽ, net buiten Malaga. Omdat de verhalen over de levenslustige eigenaar mij goed in de oren klonken, besloot ik zo snel mogelijk op onderzoek uit te gaan. En nu zit ik hier, op het verandadek, luisterend naar de geschiedenis van de Nederlandse eigenaar die mij zojuist hartelijk ontvangen heeft.

Vanaf de jaren 80 hebben we Spanje leren kennen, vertelt Jeroen mij, terwijl hij mij een gelukzalige glimlach toewerpt. Toen we jaren later de kans kregen hier in Zuid-Spanje een paradijsje te vestigen, konden we dat niet laten. Ik luister opgetogen naar de avonturen. Voordat ze zich in Spanje vestigden, runde Jeroen twaalf jaar lang een duikschool in een klein plaatsje aan de westkust van AustraliŽ. Vervolgens reisden ze met hun twee dochters via Afrika en de Verenigde Staten terug naar Europa. En ook hier, in het prachtige Alhaurin de la Torre, is het opnieuw gelukt een bijzondere plek te creŽren.

Als Jeroen mij met een koud glas ijsthee op de comfortabele strandbedden aan de rand van het zwembad heeft achtergelaten, neem ik de omgeving eens goed in me op. Achter mij staan drie fraaie, vrijstaande, houten villa\'s en als ik opzij kijk, zie ik de kust van Malaga en de eindeloze binnenlanden van de Sierra de Mijas. Ik heb een vermoeden dat ik een bijzondere vakantie in AndalusiŽ tegemoet ga. Dus dit is het lot van levensgenieters, mijmer ik. Wie durft, bereikt de mooiste dingen. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 340