Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Portugal > Portimao > Vakantiehuis Burro Ville
Vakantiehuis Burro VilleJe hebt de ezels al ontdekt zie ik, lachend kijkt de eigenaar van Burro Ville me aan. Ik sta in de tuin bij mijn nieuwe ontdekking in de Algarve, waar de 17 ezels vrolijk in de wei rondlopen. Ik aai één van de ezels over zijn hoofd en pak wat hooi van de grond om aan hem te voeren.

Gisteravond ben ik aangekomen bij mijn appartement en ik voelde me gelijk helemaal thuis. Misschien kwam het door de ezels of de landelijke omgeving, of doordat alles een typisch Portugees karakter uitstraalt. In de grote, groene tuin ontdekte ik een fijn zwembad en toen ik vanochtend door de omgeving reed, zag ik vanuit mijn auto verschillende strandjes waar ik me de komende dagen zeker zal vermaken. Burro Ville zou wel eens mijn nieuwe favoriete plekje kunnen zijn in de Algarve. En met een enthousiaste I-A beaamt één van de ezels mijn gedachte. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 440

Portugal > Portimao > Vakantiehuis Casa Vale da Rainha
Vakantiehuis Casa Vale da Rainha´Eliza, kan je ons niet eens meenemen naar één van je ontdekkingen?\' vroeg een goede vriend laatst. Met een brede grijns stemde ik toe. Ik wist meteen welk plekje ik ze zou laten zien. Casa Vale da Rainha: een oud, maar prachtig huis waar ik afgelopen zomer helemaal tot rust ben gekomen. Mijn vrienden slaan een kreet van enthousiasme als we na een heerlijke autorit aankomen. Het uitzicht op de bergen en de vallei is schilderachtig. Dit gaat nooit vervelen! Tevreden klim ik in een hangmat. Net als ik mijn ogen sluit voel ik spetters op mijn gezicht. Het zwembad hebben ze dus al ontdekt! \'Iemand een drankje?\' hoor ik een vriendin vragen. Dit komt wel goed, zucht ik. Bij Casa Vale da Rainha komt het altijd goed. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 445