Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Portugal > Arco de Sao Jorge > Vakantiehuis Quinta da Quebrada
Vakantiehuis Quinta da QuebradaWeer zo\'n plekje waar je even lekker weg kan dromen. De noordzijde van Madeira is indrukwekkend en een tikkeltje ruig. Hier vind je de Quinta\'s da Quebrada, temidden van een zee van bloemen in de tuin en langs de paden. De quinta\'s beschikken allemaal over een mooie keuken, dus een heerlijk hapje in de middag bereiden voor jezelf is een fluitje van een cent. Er hangt een gemoedelijke sfeer en als je \'s avonds op het terrasje voor je quinta zit, zal je kunnen genieten van een subliem uitzicht over de zee. Als je even een frisse duik wilt nemen, is dit mogelijk in het kleine zwembad van Quinta\'s da Quebrada.

Iets avontuurlijker ingesteld? Wanneer je vanaf de quinta\'s de weg volgt, zie je al snel een bordje Praia, de weg richting een rotsstrandje. Kijk wel uit, want zwemmen in zee aan de noordzijde van Madeira is niet altijd toegestaan in verband met hoge golven en gevaarlijke stromingen. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 480

Portugal > Arco de Sao Jorge > Vakantiehuis Quinta do Arco
Vakantiehuis Quinta do Arco\"Dat is niet mis\", dacht ik gelijk toen ik de gele Quinta\'s do Arco zag. Zodra je de binnenplaats van dit gezellige quinta-dorpje betreedt, waan je je in een idylle. Verscholen tussen de bloemen vind je je eigen quinta. Een plekje waar warmte, comfort en landseigen hand in hand gaan. Op het terrein vind je zelfs een rozentuin (rosarium), die tot één van de grootste van Europa behoort. Wanneer je hier doorheen wandelt, kom je echt helemaal tot rust. Wat wil je nog meer?

Op ongeveer 1 kilometer afstand ligt het dorpje Sao Jorge. Dit dorpje is zeker een bezoek waardig, al is het alleen maar om de sfeer op te snuiven.

Voor een verfrissende duik hoef je trouwens helemaal niet de deur uit. Quinta do Arco beschikt over twee (ja, twee) prachtige zwembaden. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 685