Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Malta > Munxar > Vakantiehuis View Point Boutique Living
Vakantiehuis View Point Boutique LivingAls ik door de groene heuvels van Gozo rijd met mijn huurauto, kan ik niet anders dan om mij heen te kijken. De natuur is hier zo mooi, ik passeer oneindige kliffen en groene valleien; ik kijk mijn ogen uit. Terwijl ik steeds wat meer de heuvels in rijd en over smalle paadjes heen ga, zie ik in de verte mijn verblijf al liggen: View Point Boutique Living.

Als ik de auto uitstap, lopen Doreen en George mij al tegemoet, samen hebben zij dit adresje opgebouwd. Welkom Eliza!, zeggen ze tegen mij en ik ontvang meteen een lekker welkomstdrankje. Kom met ons mee, we zullen je meteen trakteren op iets moois. We lopen richting het buitenterras waar er een prachtig uitzicht over de bergen te zien is. Wat een plaatje.

Doreen en George vertellen mij over View Point Boutique Living, vroeger was hier een enorm bekend restaurant dat door de moeder van George gerund werd. Het was voor de familie altijd al een droom geweest om een hotel te beginnen waar iedereen als familie behandeld zou worden, vertelt George. Het is ze goed gelukt, ik voel mij nu al op mijn gemak in dit prachtige boetiekhotel. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 645