Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Malta > Ghasri > Vakantiehuis Razzett Ghasri
Vakantiehuis Razzett GhasriAl is het eiland Gozo niet zo groot, toch ontdek ik er iedere keer wat nieuws. Zoals laatst, toen ik met de fiets de westkant van het eiland ging verkennen. Van alles en iedereen verlaten stuitte ik ineens op een paar oude huizen, omgeven door een soort kloostermuur. Mijn nieuwsgierige blikken werden opgevangen door Maryse, de eigenares. Ze nodigde me uit en voor ik het wist zaten we met een glaasje wijn op het zonnige terras bij het zwembad.

Vol passie vertelde ze me hoe zij en haar man Edward jaren geleden halsoverkop verliefd werden op het toentertijd verlaten en verouderde complex. Ze zagen het meteen voor zich: hun kleine paradijs. Na jaren dromen, plannen en hard werken later was het ze ook echt gelukt. En daar mocht ik nu van genieten. De avond viel, ik mocht aanschuiven bij het eten en toen we vele wijntjes verder waren was het duidelijk dat die fiets van mij me die dag nergens meer ging brengen. Gelukkig had Maryse een plekje vrij in één van haar gastenverblijven waar ik na een nachtelijke duik in het zwembad in een diepe slaap heerlijk heb liggen dromen. Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 525

Malta > Ghasri > Vakantiehuis Tal-Fanal Village
Vakantiehuis Tal-Fanal VillageWist je dat het eiland Malta ook nog een zusje heeft? Haar naam is Gozo, ze is vrij klein maar haar karakter maakt alles goed. Gozo bestaat namelijk alleen maar uit mooie kusten en kleine traditionele dorpjes zonder toeristen. Alhoewel, ze zijn er wel maar je ziet ze niet. Ik ontdekte hier een heel bijzonder dorpje: Tal-Fanal Village. Het betekent \'het dorpje bij de vuurtoren\' en ik voelde me er meteen thuis!

De appartementen zijn op traditionele wijze gebouwd. Op de binnenplaats bevindt zich het zwembad en alle \'bewoners\' van het dorpje komen hier \'s avonds gezellig samen. Dichterbij het traditionele leven op Gozo kom je niet! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 545