Vakantiehuizen
Bestemming
Gebied
Sorteer
Italie > Sorano > Vakantiehuis Sant' Egle
Vakantiehuis Sant' EgleMijn voeten verplaatsen zich over een grindpad. Even stop ik met lopen. Ik kijk recht in de ogen van een ree, die een paar meter verderop staat. Het moment duurt niet lang, maar staat voor de rest van de week mooi op mijn netvlies. Schitterend! De rust bij Sant\' Egle is bijzonder te noemen. Je bent hier al snel één met de natuur, en dus ook met de dieren. Ik vervolg mijn wandeling en loop terug richting mijn gastenverblijf voor de komende dagen.

Terug bij mijn verblijf besluit ik een plekje aan het zwembad te zoeken. Een indrukwekkend zwembad is dit. Eigenaren Erika en Alessandro vertelden me gisteren over het idee achter hun gastenverblijf. Het moest biologisch en eco-vriendelijk worden. Dat is ze gelukt! Zelfs het zwembad is gebouwd van natuurlijke materialen, zonder cement, in de vorm van een natuurlijk meer. Ook het water is natuurlijk, zonder chloor. Dat komt mijn huid ten goede, wist Erika te verzekeren. En weet je dat je ook van onze holistic space gebruik kunt maken? Hier kun je yoga beoefenen of gewoon een boek lezen en helemaal tot rust komen.

Voordat ik een week later Sant\' Egle verlaat, neem ik een kijkje in het winkeltje van Erika en Alessandro. Alle producten die ze hier verkopen zijn biologisch en van hun eigen merk. Van gedroogde tomaten tot home made olijfolie en huidverzorgingsproducten Ik kijk mijn ogen uit. Voldaan en voor mijn gevoel herboren verlaat ik dit fijne stukje Italië. Over terugkomen voor een vakantie in Lazio twijfel ik niet: dat doe ik! Aangeboden via Eliza was here.
vertrek op diverse datumsper week v.a.
€ 1226